Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim dizisi 13. bölüm fragmanı izle! Ceylan ve Taylan başlayacak!

Canevim dizisi 13. bölüm fragmanı izle! Ceylan ve Taylan başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının reyting sorunu yaşayan dizisi Canevim,13. yeni bölümüyle 2 Eylül Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine gerilimin dozu çok yüksek olacak.

Dizinin 13. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Ceylan, Ömer ile ipleri iyice atıyor. “Keşke seni hiç tanımasaydım” diyen Ceylan, Ömer’e restini çekiyor. Artık Ceylan için Ömer konusunda geri dönüş olmayacak gibi bir durum var. Kristina’nın bebeğinin babası kim? Ömer, iyice hiddetleniyor. Taylan, oyunlarına devam ediyor.Taylan diyor ki, “Ceylan ve Ömer bitecek, Ceylan ve Taylan başlayacak…”

İşte 13. bölümden ilk görüntüler:

Canevim dizisinin 26 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan 12. bölümünde neler yaşanmıştı?

“Ceylan’ın, Taylan’ın ortadan kaybolmasıyla ilgili soruları onu büyük bir ikilemde bırakır. Ömer’in teklifini kabul eden Feryal, itiraf kaydını Taylan’ın telefonundan Ceylan’a göndermek için fırsat kollamaktadır.

Ömer ise Feryal’den gelecek haberi beklerken, Hacı Anne’nin Kristina’yı da alarak evi terk ettiğini öğrenir. Ömer onlara ulaşmaya çalışırken, Hacı Anne testi yaptırmak için Hamza’dan yardım ister.

Test günü yaklaşırken, Taylan’ın itirafı, içinden çıkılması zor olayları tetikleyecek ve Ceylan ile Ömer arasındaki büyük yol ayrımını ortaya çıkaracaktır.

Taylan, geri dönüşü olmayacak şekilde Ceylan’a olan aşkı için her şeyi göze almıştır.

Elvan ise Günnur’un Sezgin’le ilgili sert çıkışından sonra atölyede kalmaya karar verir. Bütün aile Elvan’ı eve dönmeye ikna etmek için uğraşır. Müjgan Yener’le ayrılmış olsa da, Melis’in oyunları, tekrar kafasının karışmasına neden olur.