Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan 33. bölüm fragmanı izle!

Tozkoparan 33. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Tozkoparan 33. yeni bölümüyle 2 Eylül Pazartesi akşamı ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin 33. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videoda fragmanı izleyebilirsiniz.

Yusuf Gökhan Atalay, Burak Kut, Burcu Altın, Helin Melike Çal, Özgür Ege Nalcı, Cemal Hünal ve Ayşe Kökçü gibi isimleri bünyesinde bulunduran Tozkoparan dizisi, sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Tozkoparan dizisinin 26 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen 32.bölümünde neler yaşanmış hatırlayalım:

Sinan’ın, annesi Gamze ile karşılaşması beklenenden daha gergin anlara sahne olur. Bunca yıldır kendisini anne figüründen yoksun bırakan bu kadına karşı Sinan’ın da söyleyeceği bir çift laf olacaktır. Bu gelişmeden bağımsız olarak Gamze’nin ortaya çıktığını öğrenen Celal’in ise onun hakkında daha farklı planları olacaktır.

Salih, Celal’den düello sonrasında aldığı emanet olan Nişangah taşını ait olduğu yere, Mete’nin evinin bahçesine dikmek ister. Anlatılana göre işaret edilen çocuğun emanetlerle bu taşa yaptığı atış onlara bir yol gösterecektir. Salih Kemankeş Ocağı’nda Mete’yi bu atışa hazırlarken Cihan ise o sırada Sedef ve Yasemin’i yaşanacakları öğrenmemeleri için evden uzaklaştırmanın planını yapar.

Sezgin, Azmi’den kadın-erkek ilişkileri üzerine aldığı tavsiyeleri uygulamak isterken farkında olmadan Nurgül ile arasını bozacak, bu durumu toparlamak zorunda kalacaktır.

Mete’nin Salih Hoca’yla çalışıyor olması, ona destek olmak isteyen Mavi Ay’ı da harekete geçirir. Özel güçleri olmasa bile çeşitli buluşlar yaparak Mete’nin her zaman arkasında olduklarını ispatlamak isterler. Bilmedikleri şey, Nişangah taşını Mete’nin evine götürürken bu buluşların oldukça işlerine yarayacak oluşudur.

Mete’nin Nişangah taşına ok atışı yapması sırasında yaşanan beklenmeyen bir gelişme, başta Cihan olmak üzere herkesin karşısına zorlu bir sınav çıkaracak; yaşananlar, sırrı müdafaa etmek adına şu ana kadar girdikleri en zorlu uğraş olacaktır.