Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle geliyor… İşte 1. bölüm konusu…

Canevim dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle geliyor… İşte 1. bölüm konusu…

tarafından zk zk

Koliba Film’in yapımcılığını üstlendiği Canevim dizisi birinci bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:30’da atv ekranlarına geliyor.

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturacak dizi, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı olacak.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Canevim dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle geliyor... İşte 1. bölüm konusu... 8

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken CANEVİM, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası olacak.

CANEVİM’in 27 Mayıs Pazartesi saat 20:30’da atv ekranlarına gelecek 1. Bölüm özeti ise şöyle:

Canevim dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle geliyor... İşte 1. bölüm konusu... 9

“Haksever ailesi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla bağlı bir ailedir. Günnur ve Hamza, kızları; Ceylan, Müjgan ve Ayşe’nin iyiliği için canla başla çabalamakta, en karanlık anlarda bile birbirlerinin varlığına şükretmesini bilmektedirler. Bu sımsıcak ailenin kaderini değiştiren en büyük kızları Elvan’ın eve dönüşü olur.

Evin fedakar kızı Ceylan ise sözlüsü Ömer’i büyük bir aşkla sevmektedir. Ceylan güçlü ve varlıklı bir aile olan Tanbay’ların evinde çalışmaya başlar. İşteki ilk gününde Ceylan, takıntılı ve sıra dışı bir adam olan Taylan Tanbay’la pek de hoş olmayan bir karşılaşma yaşar. Taylan genç kızın damarına basınca, Ceylan kimsenin erişemediği bu adamı herkesin önünde küçük düşürür ve işi bırakır. Şimdi Taylan’ın kapatması gereken önemli bir hesap vardır.”

CANEVİM’in 1. Bölümü, 27 Mayıs Pazartesi saat 20:30’da atv’de.