Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim dizisi 6. bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanacak!

Canevim dizisi 6. bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanacak!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Canevim dizisinde 6. yeni bölüm 8 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Ömer ile Taylan karşı karşıya gelecek. Gerçekler gün yüzüne çıkacak mı bilinmez ama Ceylan’ın Ömer’i affetmeye hiç niyeti yok. Taylan ise fırsatı değerlendirmek için elinden geleni yapıyor.

Canevim 6.bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar ve görüntüler:

Ceylan’ın ablasının yardımıyla Kristina’dan gerçeği öğrenme çabası Taylan’ın tüm planlarını tehlikeye atmıştır. Yaşananlar yüzünden çok gerilen Kristina bu oyuna daha fazla devam edemeyeceğini hisseder ve harekete geçer. Onun bu kararı Taylan’ı oldukça zor durumda bırakır.

Fikret’in izini süren Ömer ise Taylan’la karşı karşıya gelir. Taylan’dan öğrendikleri, Ömer’in, Ceylan’la ilişkisinde yeni bir gerilime neden olacaktır. Ceylan’a yakın olmak için uğraşan Taylan, mahalleye bir yatırım yapmaya karar verir. Bu durumdan hoşlanmayan Feryal ise oğlunu engellemek için elinden geleni yapacaktır.

Kardeşinin yaşadıkları yüzünden Elvan’ın ailesine dair kötü hatıraları tekrar gün yüzüne çıkarken, Sezgin gün geçtikçe Elvan’a daha fazla bağlanmaktadır.
İşte 6. bölüm fragmanı:

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM’in 6. Bölümü, 8 Temmuz Pazartesi saat 20:00’de atv’de.

OYNAYANLAR- Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı.