Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisi izleyicisinden garip isyan! Kötü karakteri sahiplendiler!

Canevim dizisi izleyicisinden garip isyan! Kötü karakteri sahiplendiler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarında başlayan ve 24 Haziran Pazartesi akşamı 4. bölümüyle ekrana gelecek olan Canevim dizisinin yeni bölüm tanıtımında Ceylan ve Ömer’in nişanlanması, Taylan’ı delirtiyor!

Başrollerinde Özgür Çevik ve Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı dizide Özgür Çevik’in oynadığı Taylan, Ceylan’a saplantılı bir aşk beslerken, Ceylan ise gönlünü Ömer’e kaptırmış durumda.

Adnan Güler’in yönetmenliğini yaptığı dizinin yeni bölümünde Taylan’ın, bu nişan sonrasında Ceylan ve Ömer’i ayırmak için yeni planlar peşinde koştuğu görülüyor.

Sosyal medyada dizinin takipçilerinin Ömer yerine Taylan’ı desteklemeleri ve ‘Ceylan-Taylan’ aşkının başlamasını istedikleri görülüyor.

Canevim dizisi izleyicisinden garip isyan! Kötü karakteri sahiplendiler! 7

Dizide saplantılı bir aşık olarak yer alan Ömer’e verilen bu destek ise şaşırttı!

Dizinin 4. bölüm tanıtımının sonunda Ömer’in bir kıza sarıldığı ve Ceylan’ın bakakaldığı anlar ise dikkat çekti.

Taylan’ın içten içe büyük bir aşk beslediği Ceylan’ın yüzündeki şaşkınlık ve hüsran ifadesi, kızın kim olduğu konusunda da merakı arttırdı.

Sosyal medyada dizinin takipçileri, iyi ve masum görünen Ömer’in içinden başka bir kişinin çıkacağı ve Taylan’ın her ne kadar ‘kötü’ bir karakter gibi görünse de içindeki ‘iyi’ tarafının parlayacağı görüşü hakim.

Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak?

İşte 4. bölüm tanıtımı:

CANEVİM 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taylan ve Ceylan’ın birlikte geçirdikleri büyük kaza herkesin üzerinde büyük bir etki yaratır. Feryal, Ceylan’ın oğlu için düşündüğünden çok daha kıymetli ve değerli olduğunu fark eder.

Ömer ise uzakta olduğu için olup bitenden haberdar değildir. İnşaatta yanında çalışan Saffet’e yardım ederken kendisini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Haksever Ailesi aynı gecede ikinci büyük sarsıntıyı yaşarlar.

Ölümün kıyısına kadar gelen Elvan’ın yaralarını sarmak için tüm aile ve Hacı Anne’nin desteği çok önemlidir. Ancak Müjgan ve Elvan arasındaki artan çatışma Müjgan’ın büyük bir gerçekle yüzleşmesine neden olur.