Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisinde Elvan ile ilgili bilinmeyen çok gerçek var!

Canevim dizisinde Elvan ile ilgili bilinmeyen çok gerçek var!

tarafından zk zk

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın’ın oynadığı atv’nin yeni dizisi Canevim’in dikkat çeken bir diğer ismi de Burcu Tuna.

Tuna, dizideki rolüyle ilgili Sabah gazetesine verdiği bir röportajda, ilerleyen bölümlerde Elvan hakkındaki yeni bilgilerle izleyicinin onu daha çok seveceği görüşünde.

Genç oyuncu, çocukları çok sevdiği için Elvan’ın sahnelerinden çok etkilendiğini ve ağlama sahnelerinde de gerçekten ağladığını anlattı.

Canevim dizisinde Elvan ile ilgili bilinmeyen çok gerçek var! 7

“O anlardaki duygularım da, gözyaşlarım da gerçek” diye konuşan oyuncu, oynadığı karakterin uzun yıllardır ailesinden uzak bir mücadele veren ve dramatik bir şekilde geri dönen Elvan’ın duygularını ise şöyle anlatıyor:

“10 yıl boyunca evinden, ailesinden ayrı kalmış, çok zor şartlarda tek başına ayaklarının üstünde durmak için çaba harcamış genç bir kadın. Savaşçı, inatçı, kimseye güvenmeyen, sevgiye inanmayan, dünyanın güzelliklerinden vazgeçmiş bir kadın.”

Elvan’ın neden bu kadar öfkeli, mutsuz ve hüzünlü olduğunu, yaralarının neden açıldığını, ailesinden neden uzaklaştığını daha sonraki bölümlerde izleyicinin öğreneceğini aktaran Burcu Tuna, senaryonun çok akıcı olduğu ve gerçek bir zamanlara ile yazıldığına dikkat çekerek “Dizi de hayat gibi, her an her şey olabilir. ‘Elvan’ı daha yakından tanıdıkça, acılarına ortak oldukça daha çok seveceğiz onu” açıklamasını yapıyor.