Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisinde iyi çocuk, kötü çocuk karşısında daha baştan kaybetti!

Canevim dizisinde iyi çocuk, kötü çocuk karşısında daha baştan kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Canevim, atv’nin yaz ekranında yayınlayacağı yeni dizisi… 27 Mayıs tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi, 10 Haziran tarihinde ise ikinci bölümüyle ekrana geldi.

Tanıtımları yayınlandığı andan itibaren diziye yönelik yapılan izleyici yorumlarında Aras Aydın’ın canlandırdığı iyi çocuk Ömer Kılıç yerine, Özgür Çevik’in canlandırdığı kötü çocuk Taylan Tanbay karakteri öne çıkmıştı.

Dizi izleyicilerinin birçoğu Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Ceylan Haksever karakterinin Taylan ile aşk yaşamasını istediklerini belirten mesajlar paylaşmıştı.

Dizinin 10 Haziran Pazartesi günü ekrana gelen 2. bölümünün ardından yapılan yorumlarda da CeyTay aşkına yönelik izleyici mesajları dikkat çekti.

Hatta sosyal medyada CeyTay etiketi bile açıldı ve bu yönde bir algı oluşturma çabasına başlandı.

Ceylan’ı ruhunun yarısı olarak gören Ömer karakterinden daha çok, istediği karşılığı alamadıktan sonra Ceylan’ı elde etmeyi saplantı haline getiren Taylan karakteri izleyici tarafından daha çok benimsendi.

Canevim dizisinde iyi çocuk, kötü çocuk karşısında daha baştan kaybetti! 7

Yani yine iyi çocuk Ömer izleyici gözünde kaybetti, kötü çocuk Taylan ise kazandı… Daha dizinin 2. bölümünde Ömer-Ceylan aşkına yönelik izleyicilerin bir heyecansızlığı var… Taylan karakterine yönelik ise ciddi bir ilgi var…

Bakalım bu durum Canevim dizisinin ilerleyen bölümlerinde Taylan’ı öne çıkartılıp Ömer’in iyice geri plana çekilmesine sebep olacak mı?

Ceylan’ın Taylan’ın tuzağına düştüğü görüntüleri videoda izleyebilirsiniz.