Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisinin büyük bir farkı var, o fark iyi işlenirse yaz ekranında başarılı olur!

Canevim dizisinin büyük bir farkı var, o fark iyi işlenirse yaz ekranında başarılı olur!

tarafından ker_def

Canevim dizisi kalplere dokundu, sıra reytinglerde!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Canevim, 1. bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşmuştu. Ancak ilk bölüm tarihinin yanlış seçilmiş olması dizinin kötü başlamasına sebep oldu. 27 Mayıs akşamı hem Çukur ve Yasak Elma dizilerinin sezon finali vardı hem de Söz final yaparak veda etmişti. Diğer kanallarda çok iddialı yapımlar olunca da Canevim dizisinin ilk bölümü adeta arada kaynamıştı. Dizinin 1. bölümünün tekrarını 3 Haziran Pazartesi günü saat 20.45’te atv ekranında izleyebilirsiniz.

KALPLERE DOKUNDU

İzleyicilerin yorumlarına bakılırsa Canevim dizisi yüreklere dokunan bir yapım olacak…

Yorumlarda dizinin kalplere dokunduğu sürece gidecek uzun bir yolunun olduğunu gösteriyor.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı Canevim dizisinin ilk bölümünün ardından yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

YORUMLAR

– İlk bölümden yüreğime dokunan bişeyler var inşallah uzun süren bir dizi olur. Duygusal sahneler bekliyorum. Ömer gibi sevenlere selam olsun.

-Cok guzel dizi basarilar reyteng bol olsun begendim diziyi,iyiki sacma bir dizini izlemedim ) birde orman sahnesi begendim

-Hikaye biraz basit kalsa da akıcı. Sürükleyici olmasını diliyorum. Ömer ve ceylanın birbirlerine bağlılığı güzel anlatılmış. Ben sevdim. Duygusal sahneler çok olsun dizi baya güzel olur. Duygusallık iyidir.

-Açıkçası ben beğendim şurda beğenmeyenler ne arıyo anlamıyorumki tamam konusu biraz size göre sıradana kaçmış olabilir ama zaten böyle sıcak birbirine tutunan aile dizilerine hasret kaldık ya nerde töre dizisi var o izlenir ya nerde kadına çoluğa çocuğa şiddet dizisi var o izlenir

Canevim dizisinin büyük bir farkı var, o fark iyi işlenirse yaz ekranında başarılı olur! 7

CANEVİM’İN FARKI

Yaz ekranında şu ana kadar açıklanan diziler arasında Canevim’in önemli bir farkı var. Afili Aşk, Her Yerde Sen, Benim Tatlı Yalanım dizileri komedi yapımları… Canevim ise duygusallığın öne çıktığı bir yapım. Bir da atv’nin diğer yaz dizisi Kimse Bilmez var. Kimse Bilmez de aksiyon ağırlıklı bir dizi olacağa benziyor.

Görüldüğü gibi yaz ekranında duygusal bir dizi arayanlar için Canevim ilk sırada gelecek. Eğer dizideki duygusal sahnelerin yoğunluğu fazla olur, oyuncuların da uyumlu halleri izleyiciye yansır ise dizi yaz ekranında devam etme sorunu yaşamaz.