Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs vakalarından dertli Kardeşlerim dizisi ekibinde işler bir kez daha karıştı!

Koronavirüs vakalarından dertli Kardeşlerim dizisi ekibinde işler bir kez daha karıştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu aralar tüm diziler hızla yayılan koronavirüs vakalarından dertli. Diziler, ekiplerinde çıkan vakalar yüzünden setlere zorunlu ara vermek zorunda kalıyor. Bu dizilerden biri de ATV’de yayınlanan Kardeşlerim. Dizi ekibinden gelen bir haber verilen aranın uzamak zorunda kalmasına neden olabilir.

Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak ile başlayan koronavirüs sürecinde ardından Celil Nalçakan da testi de pozitif çıkınca da karantinaya girdi. Son dönemin sosyal medyada çok konuşulan dizi çifti Doruk ve Asiye karakterlerini canlandıran Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un testleri pozitif çıktı. Ayrıca Eren Öner’in de koronaya yakalanması ile birlikte toplam beş oyuncunun aynı sorunla yüzleşmesi sette çekimlerin de durmasına neden oldu.

Durum böyle olunca dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusu da karıştı. Kardeşlerim dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 15 Ocak’ta yeni bölümün ekrana geleceği duyurulmuştu.

Ancak bugün sosyal medyada paylaşılan bir haber yeni bölüm yayın tarihinde aksama olabileceğine işaret ediyor. Bu bilgiye göre Su Burcu Yazgı Coşkun’un ikinci testi de pozitif çıktı. Eğer bu bilgi doğruysa Coşkun’un sete dönmesi biraz daha uzayabilir ve 15 Ocak’taki yayın tarihi ötelenmek zorunda kalınabilir.

Eğer her şey yolunda giderse 15 Ocak’ta Kardeşlerim dizisinin 35. bölümü yayınlanacak. Ancak bu gelişme üzerine 35. bölüm için yeni bir yayın tarihi açıklanabilir.

Tahminler 35. bölümün 22 Ocak’ta yayınlanacağı yönünde. Kardeşlerim dizisinden uzun süredir ayrı kalan hayranları büyük bir heyecanla yeni bölümün yayınlanacağı günü bekliyor.