Ana sayfa Sosyal Medya Cannes’dan dönen Ekin Koç’a Üç Kuruş dizisinin setinde sürpriz karşılama!

Cannes’dan dönen Ekin Koç’a Üç Kuruş dizisinin setinde sürpriz karşılama!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-75. Cannes Film Festivali’nde başrolünde olduğu 3 film ile boy gösteren oyuncu Ekin Koç Türkiye’ye döndü.

Ekin Koç’un dönüşüyle birlikte, oyuncunun rol aldığı Üç Kuruş dizisinin setinde hummalı bir çalışma yaşandı. Oyuncu sete adım atar atmaz rol arkadaşları ve set ekibinin güzel  jestiyle karşılaştı.

Ekin Koç’u kırmızı halı ile karşılayan arkadaşları oyuncunun başından aşağı konfeti patlatmayı da ihmal etmediler.  Oyuncunun Üç Kuruş dizisinde başrolü paylaştığı Uraz Kaygılaroğlu arkadaşını, “Bravo herkes hak ettiğini yaşar bu hayatta” sözleriyle tebrik etti.

Sürpriz karşısında oldukça şaşıran Ekin Koç, sette adeta görsel şölen havası yaratan ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yer aldığı, yönetmenliğini Emin Alper’in üstlendiği Kurak Günler’in dünya prömiyeri 75. Cannes Film Festivali’nde gerçekleşti.

Cannes'dan dönen Ekin Koç'a Üç Kuruş dizisinin setinde sürpriz karşılama! 7

İlk kez festivalde seyirciyle buluşan ve biletleri günler öncesinden tükenen Kurak Günler, gösterimi sonrasında ayakta alkışlandı. Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi olan Kurak Günler, sonbaharda Türkiye’de vizyona girecek.

Film, bir süredir kuraklık sorunuyla boğuşan Yanıklar kasabasına yeni atanan genç savcı Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasabanın eşrafı arasında yaşanan çekişmeleri konu alıyor.