Ana sayfa Sinema Hazar Ergüçlü kariyerinde büyük bir adım attı! Bu kez sevgilisinin patronu oldu!

Hazar Ergüçlü kariyerinde büyük bir adım attı! Bu kez sevgilisinin patronu oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son yılların dikkat çeken isimlerinden Hazar Ergüçlü, BluTV’de yayınlanan Saklı’dan sonra yeniden kamera karşısına geçti. Ancak Ergüçlü bu kez oyunculukla yetinmedi ve kariyerinde büyük bir adım attı.

En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisiyle ekranlarda görünen Hazar Ergüçlü ardından BluTV için çekilen Saklı dizisinde rol aldı. ABD yapımı The Affairs’in Türkiye versiyonu olan dizi izleyicilerde çok da olumlu puan almadı. Bir süredir sessizliğini koruyan Hazar Ergüçlü kısa süre önce yeniden sete çıktı.

Başarılı oyuncu bu kez sevgilisi Onur Ünlü’nün yeni filmi Bomboş’ta rol alıyor. Hazar Ergüçlü yeni filminde başrolleri Settar Tanrıöğen ve Serkan Keskin’le paylaşıyor. Ancak Hazar Ergüçlü yeni filminde sadece oyuncu olarak yer almıyor.

Hazar Ergüçlü kariyerinde büyük bir adım attı! Bu kez sevgilisinin patronu oldu! 7

Hazar Ergüçlü bu kez filmin aynı zamanda yapımcılarından biri. Böylece Ergüçlü bu filmle kariyerinde büyük bir adım atmış oldu. Belli ki Hazar Ergüçlü’yü bundan sonra sadece oyuncu değil yapımcı olarak da izleyeceğiz.

Bomboş filminin çekimleri Hazar Ergüçlü’nün memleketi olan Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştiriliyor. Yapımcılığını Hazar Ergüçlü ile birlikte Depo Film’in üstlendiği filmin hikayesiyle ilgili henüz ayrıntılı bir bilgi yok.

Oyuncu aynı zamanda, Funda Eryiğit ve Kubilay Tunçer ile birlikte rol aldığı Timsah Ateşi adlı oyunla da tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor. 30 yaşındaki oyuncu Kuzey Güney’le dizi setlerine adım atmıştı. Medcezir’le büyük bir çıkış yapan başarılı oyuncu en son Alev Alev dizisinde Çiçek karakteriyle televizyon ekranlarına gelmişti. Hazar Ergüçlü, Saklı dizisindeki cesur sahneleriyle de dikkatleri üzerine çekmişti.