Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cansel Elçin ile eşi Zeynep Tuğçe Bayat eğitim ve kalite farkıyla göz dolduruyor!

Cansel Elçin ile eşi Zeynep Tuğçe Bayat eğitim ve kalite farkıyla göz dolduruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki genç ve başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ile Cansel Elçin, profesyonellikleri ve yetenekleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. La Pasion Turca isimli İspanyol dizisinde rol almaya başlayan Zeynep Tuğçe Bayat, iyi derecede İspanyolca konuşmasının farkını hissediyor.

İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı ve çekimleri İstanbul’da devam eden La Pasion Turca isimli İspanyol dizisinde, Zeynep Tuğçe Bayat’ın yer alabilmesinin altında dili iyi derecede konuşması yatıyor.

Bayat, “Çekimler devam ediyor. Aralık sonuna kadar İstanbul’da devam edecek, daha sonra Madrid’de olacak. Güzel gidiyor, heyecanlıyım. Yabancı dilde performans sergilemek istediğim bir şeydi. Ekip de oyuncular da çok tatlı. Çok mutluyum böyle bir projenin içinde olmaktan” şeklinde konuştu. İspanya’da tiyatro okuduğu için dili iyi derecede bildiğini anlatan Zeynep Tuğçe Bayat, ayrıca Fransızca’yı da iyi derecede biliyor.

Gönülçelen isimli dizinin setinde tanışan ve sonrasında güzel bir hayat arkadaşlığı sürdüren iki oyuncu da kariyerlerinin zirvesinde bulunuyor. Çift uzun süre sevgili olmuş ve 2020 yılında da evlenerek hayatlarını birleştirmişti.

Zeynep Tuğçe Bayat, eşinin kendisini Fransızca’da desteklediğini, kendisinin ise ona İspanyolca öğrettiğini söyledi. İki ünlü oyuncu da birlikte yabancı dillerini geliştirmek için büyük çaba harcıyor.

Bu yeteneğin oyunculuklarına katkısının olduğunun altını çizen Zeynep Tuğçe Bayat, evde eşiyle de farklı dillerde konuşarak antrenmanlar yaptıklarını ifade etti.

Cansel Elçin de yabancı ülkelere Türk dizilerinin açılımına dikkat çekerek, iyi derecede dil bilen oyuncuların bu süreçten faydalanabileceğini düşündüğünü söyledi.

İki ünlü isim de Türk oyuncuların daha fazla uluslararası projelerde yer almasını diledi. Yabancı dilde oyunculuk yapmanın hayali olduğunu da anlatan Zeynep Tuğçe Bayat, genel olarak dil öğrenmeyi de çok sevdiğini ve işiyle birleştirmekten de mutlu olduğunu ifade etti.