Ana sayfa Dizi Haberleri Talat Bulut itiraf etti, Tuzak dizisinin tutmamasının nedenlerine bir de bu açıdan bakın!

Talat Bulut itiraf etti, Tuzak dizisinin tutmamasının nedenlerine bir de bu açıdan bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanan Tuzak dizisiyle setlere geri dönen usta oyuncu Talat Bulut, yine etkili performansı ile hayranlarından takdir topluyor. Tuzak dizisinde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Rıza Kocaoğlu ile başrolü paylaşan oyuncu, dizide Demir karakteriyle tecrübelerini ekrana yansıtıyor.

Tuzak dizisi, çarşamba akşamları tv8’de yayınlanıyor ve güçlü bir hikaye ortaya koymasına rağmen izleyicilerden yeterince destek göremedi. Bu nedenle de dizinin yayın saati ileriye alındı ve 13. bölümde de final yapacağı yolunda iddialar ortaya atıldı.

Yasak Elma dizisinde uzun süre Halit Argun karakteri ile izlediğimiz oyuncu, sonrasında ise Mahkum isimli diziye konuk olarak katılmış ve Sinyor karakterini 6 bölüm canlandırmıştı. Talat Bulut’un Yasak Elma dizisinden ayrılmasından sonraki iki dizisinin de beklenen çıkışı yapamaması dikkatlerden kaçmıyor.

Tuzak dizisinin set çalışmalarının iyi olduğunu anlatan oyuncu, “Ama sonuç tatsız” diyerek reytinglerin düşüklüğüne işaret etti. Tuzak dizisinin bu durumundan pek de memnun olmadığını vücut diline de yansıtan Talat Bulut, “Reytinge bağlı her şey geliyor, onun için o sonuçlar tatsız ve bizi üzüyor. Enerjimizi tüketiyor” dedi.

Talat Bulut itiraf etti, Tuzak dizisinin tutmamasının nedenlerine bir de bu açıdan bakın! 7

Seyircilerin dizi tercihi konusundaki soruyu da yanıtlayan Talat Bulut, şu sözleri ile dizinin hikayesinin neden tutmadığına ışık tuttu: “Herkesin ilgisini çekebilecek bir alan yaratmak lazım. O alan içerisinde de hikayenin dağılımlarını yapmamız lazım. Belki o bizde yok. Siz performansını istediğiniz kadar dinç tutun, sizi etkileyen senaryo varsa, sizi etkileyen reji varsa, sizi etkileyen kanal yayını varsa… Kolektivizm anlayışı ve dağılımını henüz kabullenemedik.”

Talat Bulut’un bu sözlerinden Tuzak dizisinin hikaye kurgusundan başlayıp, yayıncı TV8’in verdiği desteğe kadar bir dizi sorunlar olduğu şeklinde bir düşünce ortaya çıkıyor.

Oyuncuları etkileyen birçok faktör olduğunu anlatan Talat Bulut, senaryo içinde karakterlerin gelişiminin de önemli olduğunu ve ilk başta planlandığı gibi hiçbir şeyin gitmediğini ifade etti.

Oyuncuya göre planlı ve en baştan sonu ne olduğu belli olan dijital projeler bu noktada daha etkili oluyor.

Birinci bölüm senaryosunu okuyup da onayladığı karakterin sonraki bölümlerde başka bir hale dönüştüğünü söyleyerek senaristlere gönderme yapan Talat Bulut, kavga ederse de sektörde huysuz birisi olarak anılacağına dikkati çekti.

Ünlü oyuncunun eleştirileri Tuzak dizisinin tutmamasının altında senaryonun etkisinin büyük olduğu düşüncesini akla getiriyor.