Ana sayfa Dizi Haberleri Cansel Elçin’i Yasak Elma dizisine çeken önemli bir neden var!

Cansel Elçin’i Yasak Elma dizisine çeken önemli bir neden var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansel Elçin, konuk oyuncu olarak Yasak Elma isimli dizide yer almaya başladı… Başarılı bir finans müdürü olarak 138. bölümden itibaren Yasak Elma dizisinde görünmeye başlayan Cansel Elçin, konuk oyuncu olarak yer alacağını hatırlattı.

Yasak Elma için konuşan oyuncu, “Reytingi çok yüksek. Medyapım ile zaten uzun süredir bir hukukumuz var. Çok sevdiğim bir şirket. Fatih (Aksoy) bey çok uzun zamandır çalışmak istediğim birisiydi. İyi oldu, çok da güzel oldu” diye konuştu.

Yasak Elma dizisinin oyuncunun tarzıyla pek de uyumlu olmadığını düşünen bir hayran kitlesi var. Neden bu diziyi kabul ettiğini merak eden hayranlar için Cansel Elçin, Yasak Elma dizisinde kendisini neyin etkilediğini anlattı.

Entrikası bol olan dizinin ironisi bulunduğunun da altını çizen oyuncu, bu durumun kendisini cezbettiğini söyledi. Cansel Elçin, “O beni cezbetti. O benim çok hoşuma gidiyor. Oynarken bile biraz ironi üzerine kurulmuş bir dizi. İzlerken de insanlar gülüyor, eğlenerek izleyebileceğiniz entrika dizisi” ifadesini kullandı.

Cansel Elçin'i Yasak Elma dizisine çeken önemli bir neden var! 7

Baba dizisinde Şahika karakterini canlandıran eşi Zeynep Tuğçe Bayat’ın performansını da çok iyi bulduğunu belirten Cansel Elçin, hayatında her şeyin iyi gittiğini söyledi. Havaların güzelleşmesinden de memnuniyet duyduğunu anlatan oyuncu, yaz dönemi için de bazı planları olduğunu söyledi.

Çocuk düşüncesinin henüz olmadığını belirten Cansel Elçin, hayatın keyfini çıkarmaya çalıştıklarını ve geleceği fazla düşünmemeye çalıştıklarını ifade etti. Babalık konusunda henüz bir düşüncesi olmadığını ama olursa da çok memnun olacağını ifade etti.