Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cansın Çekili’ye piyango gibi bir rol geldi!

Cansın Çekili’ye piyango gibi bir rol geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya paylaşımları ile ilgi gören ve düzgün fiziğiyle de dikkat çeken Cansın Çekili, dizilerde yer almaya da devam ediyor. 1989 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Erkenci Kuş ve Mucize Doktor dizilerinde küçük rollerde yer aldı.

Çocuk isimli Star TV dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak tecrübesini artıran Cansın Çekili’ye adeta piyango gibi bir rol geldi. Star TV ekranlarında bu sezonun en iddialı projesi olarak gözüken Suçlu isimli dizide genç oyuncu da yer alacak.

Cansın Çekili'ye piyango gibi bir rol geldi! 8

Suçlu dizisi için bir süredir oyuncu arayışları devam ediyor. Dizi için anlaşma sağlanan isimler arasında; Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin ve Atakan Hoşgören bulunuyor..

Suçlu dizisi polisiye bir hikaye ve bir cinayet davasını aydınlatma çabaları ile Star TV ekranında yakında yer alacak. Dizinin çekimlerine başlandığı da açıklandı. Suçlu heyecanla beklenirken, Cansın Çekili’nin de kadroda yer aldığı ortaya çıktı.

Cansın Çekili'ye piyango gibi bir rol geldi! 9

Bir süredir dizilerden uzakta bulunan Cansın Çekili için yeni rol kendini göstermesi, yeteneklerini sergilemesi için önemli bir fırsat olacak.

Dizide Serkan Altunorak’ın canlandırdığı Avukat Erdem karakterinin asistanı Aslı olarak Cansın Çekili’yi izleyeceksiniz.