Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere dizi bombasını patlattı, bu sefer tam 12’den vurdu!

Cansu Dere dizi bombasını patlattı, bu sefer tam 12’den vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım ve Cansu Dere bombayı patlattı! Ezel’de Eyşan olarak akıllardan çıkmayan Cansu Dere olay olacak! Medyapım ile Cansu Dere iş birliği geçtiğimiz sezon yaşanacaktı. Ancak tv8 için düşünülen projenin senaryosunda sorunlar çıkınca iptal olmuştu. Arada ünlü oyuncu Ferhat ile Şirin dizisinde hayranlarını hayal kırıklığına uğratan bir rolde yer aldı. Ancak oyuncu yeni sezonda bambaşka bir karakterle izleyicileri şaşırtmaya geliyor.

Cansu Dere’nin hayranları Ezel dizisinde canlandırdığı Eyşan karakterini bir türlü unutamıyor. Eyşan, sosyal medyada da eleştiri ifadesi olarak artık gençlerin diline yerleşti. Aldatma ve sevgiye ihanet denilince ilk akla gelen Eyşan oluyor.

Cansu Dere dizi bombasını patlattı, bu sefer tam 12'den vurdu! 8

Cansu Dere, 2020-2021 sezonunda Kanal D ekranında yayınlanacak olan Doctor Foster isimli dizinin Türk versiyonunda rol alacak. BBC One yapımı olan, psikolojik gerilim türündeki Doctor Foster dizisinin Türk uyarlamasının hazırlıkları sürüyor.

Medyapım, haberlere konu olan Cansu Dere konusunda resmi açıklama yaptı. Medyapım’ın sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda “Cansu Dere ile yeni sezonda Kanal D’de başlayacak projemiz için anlaştık” ifadesine yer verildi.

Hatırlanacağı üzere Yasak Elma dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ayrılmıştı. Bu ayrılığın sebebi ise Doctor Foster dizisinin Türk uyarlaması… Yasak Elma ile çok başarılı olan Neslihan Yeşilyurt, şimdi yeni uyarlama dizinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Kocasının kendisini aldattığını düşünen bir kadının gerilim dolu ve paranoyaklık derecesine varan sonuçlarla karşılaştığı bir dizi geliyor.

Cansu Dere dizi bombasını patlattı, bu sefer tam 12'den vurdu! 9

Her sezon 5 bölüm olarak yayınlanan Doctor Foster dizisini tanıyalım:

Doctor Foster, ailesi ile bir kasabada sakin hayat yaşayan Dr. Gemma Foster’in bir gün kocası Simon’ın ceketinde sarı bir saç teli bulması ile başlayan olaylar zincirini anlatıyor.

Kadınsal içgüdüleri ile kocasını takibe alan Foster’ın bir süre sonra paranoyak düşünceler sonucu aklı karışıyor. Çevresi ile gerilimler yaşayan kadın, basit bir şüphe ile bambaşka noktalara taşınıyor.

Doctor Foster dizisi kadın izleyicilere daha çok hitap edecek bir drama hikayesi… Benzer olaylar yaşayan kadın izleyiciler bu dizide adeta kendilerini bulacaklar.

Empati yaptıran bir yapım olan Doctor Foster, psikolojik yapımları seven izleyiciler için bire bir. Ayrıca her bölümü bir sonrakini çok merak etmenizi sağlıyor.