Ana sayfa Dizi Haberleri Ufuk Özkan, Kalk Gidelim’de Seyfettin Dal karakteri ile müthiş bir iz bıraktı!

Ufuk Özkan, Kalk Gidelim’de Seyfettin Dal karakteri ile müthiş bir iz bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, 3 sezondur ekrandaki yerini koruyor. 150 dakikayı bulan bölümleriyle en uzun diziler arasında bulunan Kalk Gidelim, eğlenceli hikayesiyle izleyicilerin Cumartesi akşamları tercih ettiği yapımların başında geliyor.

Haziran ayı ile birlikte yeniden çekimlerin başaldığı dizi,Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekiliyor. En organik dizi olmasının yanı sıra verdiği mesajlarla da göz dolduran Kalk Gidelim, 4. sezonuyla da TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Yaz aylarında da yayında kalacağı bilinen dizide Ufuk Özkan da ayrı bir övgüyü hak ediyor.

Seyfettin Dal karakteri ile ekrana iz bırakan Ufuk Özkan, o kadar başarılı ki, dizinin adeta sürükleyici ismi konumunda. Seyfettin Dal’ın giyiminden konuşmasına kadar her detayı izleyicilere komik geliyor. “Seyfettin Dal karakteri Ufuk Özkan için tam anlamıyla biçilmiş bir kaftan misali” diye not bırakan bir dizi izleyicisi, Kalk Gidelim hayranlarının duygularına da tercüman oldu.

Ufuk Özkan’ın karakter ile bütünleşmesine dikkat çeken izleyiciler, çok başarılı bir performans sergilediğini ve akıllarda kalıcı bir karaktere imza attığını belirtiliyorlar.

Kalk Gidelim dizisinin 110. yeni bölüm de yine Seyfettin Dal’ın maceralarına sahne olacak. 11 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 110.bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.