Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un Sadakatsiz dizisinin afişindeki söz, her şeyi ortaya koyuyor!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un Sadakatsiz dizisinin afişindeki söz, her şeyi ortaya koyuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun bir aranın ardından yeniden ekrana gelmeye hazırlanan Cansu Dere ile Kadın ve Zemheri dizilerinin ardından yeni rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Caner Cindoruk’u buluşturan Sadakatsiz dizisinin afişi yayınlandı. Kanal D’de ekrana gelecek olan dizinin afişi büyük dikkat çekti ve izleyiciler tarafından sosyal medyada beğeni topluyor.

BBC Studios’un Doctor Foster isimli dünyaca bilinen dizisinin yerli versiyonu olan Sadakatsiz dizisi, Med Yapım tarafından hazırlanmakta. Sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen dizinin başrol oyuncularının da iddialı isimler olması, merakları arttırıyor. Hazırlıklarına bir süre önce başlanan ve sete çıkılan dizinin Ekim ayında yayınlanması gündemde.

Dizi, psikolojik gerilim türünde. Sadakatsiz, kocasının onu aldattığını düşünen bir kadının hikayesini ele alıyor. Dizinin isminden de konusu tahmin edilebiliyor ancak afişindeki söz de izleyiciye büyük bir tüyo vermekte.

Sadakatsiz dizisinin afişi yapımcı firma Med Yapım tarafından twitter’dan da paylaşıldı. Afişte “Aldatılan kadının öfkesi, cehennem ateşinden beterdir…” sözleri yer alıyor.

Bu sözlere bakılırsa, izleyiciyi hayli sert ve psikolojik gerilimi yüksek bir dizi bekliyor…

İşte dizinin afişi…

 

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un Sadakatsiz dizisinin afişindeki söz, her şeyi ortaya koyuyor! 7