Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın Son Yaz dizisine sürpriz isim…

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın Son Yaz dizisine sürpriz isim…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde oynadığı psikopat ruhlu Emrah karakterinin ardından Alperen Duymaz yükselişini sürdürüyor. Daha önce Tatlı Küçük Yalancılar, Acı Aşk, Bodrum Masalı’nda da oynayan oyuncu, izleyiciyi Çukur’daki rolüyle bir hayli şaşırtmıştı. Başarılı performansının ardından Duymaz, Çukur’un ardından Çarpışma dizisinde de izleyenlerin gönlünü fethetti.

Oyuncu daha sonra Zemheri dizisinde başrolde oynadı, ancak dizinin ömrü fazla uzun olmadı. Son dönemin aranan jönlerinden birisi olan Alperen Duymaz’ın yeni sezonda bir başka projede yer alması merakla bekleniyordu. Duymaz’ın bir süre önce Son Yaz isimli dizide oynayacağı öğrenildi.

Yeni sezon için Barbaros, Masumlar Apartmanı ve Şeref Sözü gibi projelerden teklifler alan oyuncunun tercihi Son Yaz dizisinden yana olurken bu kez de başrolü hangi kadın oyuncu ile paylaşacağı merak konusuydu. Bu konu da kısa bir süre önce açıklığa kavuştu.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin hazırlıkları sürüyor. Oyuncuları henüz netleşmedi ancak Alperen Duymaz’ın partneri belli oldu. Daha önce Ali Boz’un ismi geçerken bu kez Hafsanur Sancaktutan ile oynayacağı ile ilgili kulis bilgisi gazeteci Birsen Altuntaş’tan geldi.

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın Son Yaz dizisine sürpriz isim... 8

Sancaktutan’ın ilk olarak Gülperi dizisinde Fidan karakterini oynamış ve dikkat çekmişti. Daha sonra Aşk Ağlatır dizisinde oynadı. Dizinin ömrü çok uzun sürmedi. Hafsanur Sancaktutan Meryem karakteriyle 16 bölüm ekranda yine dikkatleri çekmeyi başardı ve bu kez Son Yaz’ın kadrosuna dahil oldu. Son Yaz dizisinin senaryosunu Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç yazıyor.

Bu arada Burak Arlıer’in yönetmenliğini yapacağı dizinin kadrosuna Ali Atay’ın da dahil olduğu öğrenildi. Ali Atay’ın Savcı karakterini oynaması için konuşulduğu belirtilmekte. Bilindiği gibi Ali Atay, oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik yapan ve müzikle de uğraşan bir isim. Atay, aynı zamanda Hazal Kaya’nın da eşi. İkilinin geçtiğimiz yıl Fikret Ali isminde bir de bebekleri dünyaya geldi.
Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın Son Yaz dizisine sürpriz isim... 9