Ana sayfa Dizi Fragmanları Cansu Dere’ye teklif edilen Doktor Foster nasıl bir karakter?

Cansu Dere’ye teklif edilen Doktor Foster nasıl bir karakter?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere, yeni sezon öncesinde yeni bir dizi teklifi ile karşı karşıya. Geçen sezon Ferhat ile Şirin dizisinde beklediğini bulamayan oyuncu, büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar ile başrolde yer alan Cansu Dere’ye hayranları neden böyle bir rolü kabul ettiğini sormuş ve sosyal medyada da bir hayli eleştiri almıştı.

2020-2021 sezonu için ise Cansu Dere’ye bambaşka ve heyecan verici yeni bir rol teklifi var. Medyapım tarafından hazırlıkları sürdürülen Doktor Foster isimli BBC One dizisinin yerli uyarlaması için ilk düşünülen isim Cansu Dere oldu. Eğer oyuncu kabul eder ise psikolojik gerilim türünde bir yapımın sürükleyici ismi olacak. Peki ünlü oyuncu şayet rolü kabul eder ise nasıl bir proje izleyicilerle buluşacak?

İşte Doktor Foster isimli dizinin dikkat çeken detayları…  BBC One’da her sezonu 5 bölümden oluşan Doctor Foster, ailesi ile bir kasabada sakin hayat yaşayan Dr. Gemma Foster’in bir gün kocası Simon’ın ceketinde sarı bir saç teli bulması ile başlayan olaylar zincirini anlatıyor.

Kadınsal içgüdüleri ile kocasını takibe alan Foster’ın bir süre sonra paranoyak düşünceler sonucu aklı karışıyor. Çevresi ile gerilimler yaşayan kadın, basit bir şüphe ile bambaşka noktalara taşınıyor.

Cansu Dere'ye teklif edilen Doktor Foster nasıl bir karakter? 7

Doctor Foster dizisi kadın izleyicilere daha çok hitap edecek bir drama hikayesi… Benzer olaylar yaşayan kadın izleyiciler bu dizide adeta kendilerini bulacaklar.

Empati yaptıran bir yapım olan Doctor Foster, psikolojik yapımları seven izleyiciler için bire bir. Ayrıca her bölümü bir sonrakini çok merak etmenizi sağlıyor.