Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere’ye Fatih Aksoy’dan yeni dizi teklifi!

Cansu Dere’ye Fatih Aksoy’dan yeni dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım tarafından hazırlıklarına devam edilen Doctor Foster isimli dizinin yerli uyarlaması için oyuncu kadrosunun belirlenmesine çalışılıyor. Yasak Elma dizisinden ayrılan Neslihan Yeşilyurt’a zorlu bir görev verildi.

Kanal D’de ekrana gelecek olan Doctor Foster, 9 Eylül 2015’te ilk kez yayınlanan bir BBC One drama dizisidir. Kadın izleyicileri daha çok ekran başına çekeceği tahmin edilen dizinin başrolü için çok özel bir isme teklif gitti.

Yapımcı Fatih Aksoy, geçen yıl tv8’de yayınlanacak bir dizi projesi için anlaştığı Cansu Dere’ye bir yıl aradan sonra yeni bir teklif ile gitti. Geçen sezon, planlanan dizi projesi için senaryo sorunu çıkmış ve sözleşme karşılıklı olarak feshedilmişti. Sonrasında ise Cansu Dere, Ferhat ile Şirin dizisinde başrolde yer almış, ancak proje sadece 6 bölüm sürebilmişti.

Cansu Dere, Doctor Foster dizisinin Türk uyarlamasının senaryosunu okumaya başladı. Ünlü oyuncu şayet rolü kabul eder ise, yeni sezonda Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.