Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Fırıncı yeni sezonda eski dizisi Yalı Çapkını’na rakip oldu!

Cansu Fırıncı yeni sezonda eski dizisi Yalı Çapkını’na rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinin İbrahim’i olarak parlayan Cansu Fırıncı şimdi de komiser oldu! Cansu Fırıncı, 1982 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve Türk dizileri ile sinema filmlerinde birbirinden farklı projelerle kendisini kanıtladı.

2011 yılından bu yana kariyerine devam eden Cansu Fırıncı; Ezel, Akasya Durağı, Urfalıyam Ezelden gibi dizilerde önemli deneyimler kazandı. Birbirinden farklı birçok sinema filminde farklı karakterler ile de tecrübeler kazanan oyuncu, 2015-2017 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisindeki Kemal karakteri ile akıllara yazıldı. Bu dizi ile popüler bir oyuncu haline gelen Cansu Fırıncı, sonraki süreçte de farklı dizi ve sinema filmleri ile kariyer yolculuğuna devam etti.

En son Yalı Çapkını isimli geçen sezona damga vuran dram dizisinde İbrahim karakterini canlandıran oyuncu, izleyicilerde de büyük bir iz bıraktı. Performansı ile göz dolduran, sosyal medyada da çok konuşulan oyuncu şimdi ise yepyeni bir diziye başlıyor.

Arka Sokaklar isimli aksiyon dizisinin 18. sezonu Kanal D’nin yapımcılığında hazırlanıyor ve ekibe katılan 4 yeni oyuncudan birisi de Cansu Fırıncı oldu…

Cansu Fırıncı yeni sezonda eski dizisi Yalı Çapkını'na rakip oldu! 7

Yalı Çapkını gibi etkili bir dram dizisinin ardından oyuncunun yeni dizi projesinde Komiser Ünal olarak ekrana gelecek olması da hayranlarını şaşırtacaktır.

Cansu Fırıncı’nın yenilenen kadrosu ve hikayesi ile ekranda Cuma akşamları yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisine katılması aynı zamanda eski dizisine rakip olması anlamına da geliyor.

Reytinglerde yeni sezonda Yalı Çapkını ile Arka Sokaklar dizisinin rekabeti öne çıkacak. Cansu Fırıncı da geçen sezon kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisine karşı, yeni dizisi Arka Sokaklar ile bu rekabette kendine düşen rolü en iyi şekilde canlandırarak başarıya ortak olmayı hedefliyor.

Oyuncu, geçen sezon Yalı Çapkını projesinden ayrılması sonrasında şu açıklamayı yapmıştı: “Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere.”