Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Tosun’a bakın ve mucizeler siz de inanın!

Cansu Tosun’a bakın ve mucizeler siz de inanın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil’den harika bir aile pozu! İki ünlü oyuncu, 14 Temmuz 2020 tarihinde oğulları Marsel’i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Anne-baba olmanın heyecanını yaşayan çift, aile pozlarıyla da mutluluklarını sergiledi.

Cansu Tosun, Marsel’i kucağına alıp pozlar verdi. Erkan Kolçak Köstendil’in kucağında ise köpekleri vardı. Ünlü çift, mutlu aile pozları ile sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil, Ağustos ayında dizinin 4. sezon çekimleri için sete çıkacak. Yoğun tempoya başlamadan önce ailesi ile keyifli anlar yaşayan oyuncu, oğlunun da büyümesini şu günlerde keyifle izliyor.

Marsel’i mucize olarak nitelendiren Cansu Tosun, şu mesajla da herkesin mucizelere inanmasını istemişti:

Cansu Tosun'a bakın ve mucizeler siz de inanın! 8

“Sizinle bu benzersiz anların karelerini paylaşmak istedik. ‘Tarifsiz’ derler ya hep, gerçekten öyleymiş… Her saniye şükretmeme sebep olan kocaman bir mucize… 41 haftanın sonunda bu mucizeye kavuştuk.

Erkan; sen nasıl bir eş, sevgili, arkadaş, ruh ve babasın… Her saniyesi için şükür… Mucizelere inan… Bu yolculuğa giren ya da girmek isteyen herkese güç ve inanç diliyorum. Kolaylık ile geçsin…”

Cansu Tosun'a bakın ve mucizeler siz de inanın! 9