Ana sayfa Sosyal Medya Çapkın da değil, sinsi de değil! Berk Atan hayata karşı dik duruyor!

Çapkın da değil, sinsi de değil! Berk Atan hayata karşı dik duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Taner karakteri ile gönülleri kazanan ünlü oyuncu Berk Atan, 3. sezonu devam eden dizinin başrolünde yer almaya devam ediyor. Canlandırdığı karakter ile bütünleşmesiyle göz dolduran oyuncu, ilk iki sezonda Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan ile de çok başarılı bir partnerlik süreci geçirmişti.

Gönül Dağı dizisinin hikayesi izleyenlere büyük keyif veriyor. İcatlar yaparak kendi kaderlerini değiştirmeye çalışan 3 akrabanın ortaya koyduğu sinerji, Anadolu insanının yaşamına dair sunulan kesitler dizinin en öne çıkan hikaye dinamizmi oldu. Berk Atan da rolündeki başarısıyla, izleyicilere karakterin hislerini yansıtmasıyla 3 yıldır gündemden düşmüyor. Tabii ki bu durumun altında Gönül Dağı dizisinin 3 yıldır en çok izlenen yapımlardan birisi olduğu ve milyonlarca hayranı bulunduğu gerçeği de yatıyor.

Berk Atan, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence ile sohbetinde kendisiyle ilgili bazı detaylar paylaştı. 2 yıldır süren bir ilişkisi olduğundan bahseden oyuncu, kendisini çapkın birisi olarak görmüyor.

Bir röportajında çapkın birisi gibi göründüğü halde böyle birisi olmadığını söyleyen oyuncu, bu sözlerine açıklama getirdi. Berk Atan, “Çapkın değilim, çapkınlık kavramı nedir? Çapkın olmak ve çapkınlık kelimesi. Çapkın değilim ki, iki senedir giden bir ilişkim var. Çapkın olsaydım 2 senedir giden bir ilişkim olmazdı” açıklamasını yaptı.

Aşkında zamanla azalan bir duygu olmadığından bahseden oyuncu, “Aşk aslında sürekliliği olan bir şey, önemli olan saygının bitmemesi” ifadesini kullandı.

Hayata karşı duruşundan da bahseden oyuncu, şu detayları anlattı: “Şeytanlıklarım, yılanlıklarım yok. Hayata karşı dürüstüm. Ne konuşuyorsak, neyden bahsediyorsak, seviyorsam seviyorumdur. Sevmiyorsam sevmiyorumdur. Yalandan seviyor gibi yapmam, politik davranmam. Böyle olmadığım için sinsisin diyeceklerini sanmıyorum. Sosyal birisiyim, içine kapanık birisi değilim. Sohbet olsun, kalabalık olsun çok severim.”