Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çarkıfelek yarışması Onur Büyüktopçu ile daha güzel!

Çarkıfelek yarışması Onur Büyüktopçu ile daha güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarkıfelek yarışmasında geçtiğimiz hafta değişim yaşanmıştı. 1975 yılından bu yana devam etmekte olan yarışma programını birçok ünlü isim sundu. Güner Ümit ve Mehmet Ali Erbil, en bilinen iki sunucu oldu. Çarkıfelek yarışmasında geçtiğimiz hafta çarkı çevirme görevi Onur Büyüktopçu’ya geçti…

Yemekteyiz performansından sonra sunuculuktaki başarısını kanıtlayan Onur Büyüktopçu, kısa bir Damat Bayıldı deneyimi yaşadı. Oyuncunun yeni bir dizede yer almasını bekleyen hayranları için Çarkıfelek büyük sürpriz oldu. Onur Büyüktopçu’nun sunmaya başladığı Çarkıfelek’in yeni bölümleri büyük ilgi gördü. Bunda en önemli pay, yarışmayı bir eğlence havasına yeniden taşıyan Onur Büyüktopçu’nun rolü büyüktü.

Büyüktopçu’nun hayranları sosyal medyada birçok destek mesajı yayınladı. “Hayırlı olsun, başarılar dileriz, umarız çabuk yayından kalkmaz” diye not bırakan hayranları, ünlü oyuncunun Çarkıfelek’e yeniden hayat verdiğini düşünüyor.

Çarkıfelek 91. Bölüm Fragmanı yayında! Eğlence tam gaz devam ediyor. Bu bölümde yarışmacılar araba, nakit para ve çarşıdan ürünler kazanmak için yarışacak.

Çarkıfelek tüm eğlencesiyle 2 Haziran Salı akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşuyor… Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla farklılaşan Çarkıfelek’in yeni bölümü kaçmaz…