Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinin geri dönüşüne iki milyonluk destek!

Kuzey Yıldızı dizisinin geri dönüşüne iki milyonluk destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldız dizisinin ne kadar özlendiği milyonluk izlenme sayıları ile ortaya çıktı. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı dizinin çekimlerine yeniden başlandı. Mart ayının ortalarında çekimler koronavirüs pandemisi nedeniyle durdurulmuştu.

Dizinin ekibi alınan özel izin ile seyahat kısıtlamasına takılmadan Ordu’ya giderek geçtiğimiz hafta çekimlere başladı. Dizinin 28.yeni bölümünden gelen ilk görüntüler ise izleyicilerde büyük sevinç yaşattı. Sosyal platformlar youtube, twitter, instagram, facebook gibi mecralarda yayınlanan 28. bölüm fragmanı milyonlarca izlendi. Ortalama 2 milyonun üzerinde izlenme elde edildiği tahminler arasında. Sadece Youtube platformunda Show TV ve Kuzey Yıldızı dizilerinin kanallarında yayınlanan fragmanlar 1.3 milyon kişiye ulaştı. İzleyiciler büyük keyif aldıkları yapımın yeniden başlamasından çok memnun. Bunu da fragmana gösterilen yoğun ilgiden anlayabilirsiniz.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Allah’a şükür Kuzey Yıldızı fragmanı geldi, çok özlemiştik” diye mesaj bırakan dizinin hayranları bu gelişmeyle çok mutlu oldu. Reytinglerde de iyi oranlar yakalayan dizinin geri dönüşünün yine muhteşem olması bekleniyor. Bakalım dizinin 28. bölümü ne kadar reyting alacak?

Alınan bilgiler Kuzey Yıldızı dizisinin yaz boyunca devam edeceğine işaret ediyor. Dizide başrolleri Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, kadroda Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi isimler bulunuyor.

İşte 6 Haziran Cumartesi yayınlanacak olan 28. bölüm fragmanı:

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın yeni bölümü 6 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

28. yeni bölümde Kuzey’in Yıldız’ı çift terapisine gitmeye ikna ettiği tanıtımda doktor ikiliye bir yakınlarının çocuğuna annelik babalık yapmalarını öneriyor. Küçük çocuğu hapishaneden çıkaran Kuzey ve Yıldız’ın eğlenceli halleri dikkat çekerken, Nahide’nin hamilelik haberiyle tüm aile sevinçten havalara uçuyor.

Kuzey, Çetin’in ihanet belgelerini Yıldız’a verdiğini öğrenirken, Yıldız’ın tekneden belleği fırlattığı anlardaki haykırışı heyecanı yükseltiyor. “Kuzey belgeleri alabilecek mi?” sorusu ise merak uyandırıyor.