Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 18. bölüm ilk sahnesinde Kadir ve Veli ortak düşmana karşı birleşecek mi?

Çarpışma 18. bölüm ilk sahnesinde Kadir ve Veli ortak düşmana karşı birleşecek mi?

tarafından ker_def

Çarpışma dizisinin 18 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Kadir ve Veli’nin karşılıklı konuşmasından oluşan sahne dizinin geleceği hakkında da bilgi veriyor. Veli ve Kadir’i hedef tahtasına oturtan Ruslar’a karşı ikili birlikte mi mücadele edecek?

Ay Yapım’ın, Show TV’de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın 18. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Kadir ile Veli’nin karşı karşıya oldukları sahnede Kadir, Veli’ye çok önemli bir bilgi vereceğini söylüyor, karşılığında da ondan Zeynep’in suçsuzluğunu ispatlayacak delil getirmesini istiyor. Veli, Kadir’in ‘Aileni katleden kişinin kimliği benim elimde. O adamın kim olduğunu biliyorum!’ sözleri karşısında şoke olurken, görüntüye Ivan geliyor. Kadir, Veli ve Ivan arasında neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor. Videodan 18. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

ÇARPIŞMA’NIN 17. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

‘Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelen 17. Bölümünde Kadir yaralı halde yerde yatarken Haydar ve ekibi de olay yerine geldi. Kadir hızla hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı. Hayati tehlikesi olmayan Kadir, kısa sürede ayağa kalktı. Yıllarca birlikte çalışan Cansız, Veli ve Selim birbirlerine düşman oldu. Zeynep’ten duyduklarıyla içi şüphe dolu olan Cansız, Asiye’ye Kadir’in oğlu olup olmadığını sordu. Asiye, Cansız’a gerçeği söyledi. Cansız, Veli ve Kadir hastanede aynı odada yan yana geldiler. Bu anlarda Kadir’in Cansız’ı öğreneceğinden endişe eden Zeynep ve Asiye büyük panik yaşadı.

Zeynep’in kapısını polisler çaldı ve zimmetine para geçirmek suçlaması ile gözaltına alındığını söylediler. Kerem ve Cemre, aşkla birlikte gelen mutluluk ve huzur duygusunu yaşadılar. Meral ise Yakup tarafından saldırıya uğradı ve alıkonuldu. Belma ve Demir’in ihanetini öğrenen Selim, Belma’yı vurdu. Belma’nın öldüğünü zanneden Selim’in üzerindeki baskı daha da arttı. Selim, Cansız’dan kendisini kurtarmasını istedi ve aksi halde Kadir’e her şeyi anlatmakla tehdit etti. Cansız da ona Cemre’yi öldürme tehdidiyle karşılık verdi. Cansız, Selim’den kızının hayatına karşılık kendi hayatını istedi.

Selim, öldürdüğü karısının mezarına gitti. Cemre de geldi. Ardından da Cemre’yi gizlice takip eden Kerem geldi. Selim silahını Kerem’e doğrulttu. Bu sırada arkasında beliren Kadir, Selim’e teslim olmasını söyledi. Selim silahını başına dayadı ve Cemre’nin yaşaması için kendi hayatına son verdi. Cansız, Veli’ye Kadir’in paralarına el koyduğu Rus mafyasının infaz timi lideri Ivan’ın kendisiyle hesaplaşmaya geleceğini söyledi. Ivan’ın elinde görülen dosyadan ise sadece Veli’den değil, Kadir’den de intikam almak için geleceği anlaşıldı.

Yapımcılığını Kerem Çatay – Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!