Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma 2. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Zeynep ve Kadir’in geçmişinde ne var?

Çarpışma 2. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Zeynep ve Kadir’in geçmişinde ne var?

tarafından ker_def

Çarpışma dizisi geçtiğimiz Perşembe akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmuştu. dizinin 1. bölümünde çok etkileyici sahneler vardı. Kadir Adalı’nın büyük dramı ekrandaydı. Kıvanç Tatlıtuğ’un başarılı oyunculuğu takdir topladı. Ayrıca Elçin Sangu ve Alperen Duymaz ile Onur Saylak da iyi performansları ile alkış aldı. Dizinin 2. bölümü büyük merakla bekleniyor. Hem bombalı intihar saldırısı sahnesi hem de 4 aracın çarpışma sahnesi bir hayli etkileyici bulundu. Yeni bölümde de yine böyle etkileyici sahneler var mı merak edilmekti.

Çarpışma dizisinin 29 Kasım Perşembe günü izleyicilerle buluşacak olan 2. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kadir, “Ölmedim merkez” diye haykırıyor. Zeynep ise kızını kurtarmak için bankasını soydu ve bunu herkese ilan ediyor. Kadir, koluna kelepçeyi takıyor. Kadir, “Ben kızını bulmadan hiçbir yere gidemezsin” diyor. Peki Zeynep ile Kadir’in geçmişten gelen tanışıklığının detayları neler? İşte bu merakla bekleniyor. Dizinin 2. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Çarpışma Perşembe akşamı ekrana gelecek 2. bölümünde Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir. Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir. ‘Çarpışma’, etkileyici sahneleri, yükselen gerilimi ve ters köşe sürprizleriyle izleyicilerini yine ekrana kilitleyecek.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Senaryo : Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen​ : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen
Dizi Müzikleri: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder