Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 21 Mart Perşembe 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir pusuya düşüyor!

Çarpışma 21 Mart Perşembe 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir pusuya düşüyor!

tarafından ker_def

Kadir, büyük bir pusunun ortasında! Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Show TV’de katıldığı özel yayın sebebiyle Çarpışma dizisinin yeni bölümü 14 Mart Perşembe akşamı ekranda yer alamadı. Dizinin yeni bölümünü 21 Mart Perşembe günü izleyebileceksiniz. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle 21 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın 14. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Aksiyon, aşk ve duygu yüklü anlarla örülü çarpıcı tanıtımda; Kadir ile Zeynep aşkının rüya gibi devam ettiği görülürken, Kerem ve Cemre arasındaki buzların da erimeye başladığı anlaşılıyor. Kadir ile Asiye’nin karşı karşıya geldiği anlarda, Kadir’in ‘Benim babam nerde? sorusuna, Asiye’nin vereceği cevap merak uyandırıyor. Veli’nin ‘Kadir Adalı ölmeye geldi’ sözlerinin ardından, Kadir’in kalabalık bir grupla ölesiye kavgaya girişmesi, Kadir’in büyük bir pusunun ortasına düştüğüne işaret ederken, akıllara ise, Kadir’e ne olacak? sorusu geliyor.

Çarpışma’nın yeni bölümünde neler olacak ?

‘Çarpışma’nın 21 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek 14. bölümünün konusu şöyle;

Kadir ve Zarif zannettiği Cansız hala karşı karşıyadır. Aralarında çok sert bir söz düellosu yaşanır. Bu sırada Kadir, Zarif’le pazarlık yapabileceği bir detay yakalar. Ama bunun, Cansız’ın kurduğu ve ölümle sonlanabilecek bir pusu olduğundan habersizdir. Cansız’ın, Kadir’in kendi oğlu olduğunu öğrenmesinden endişe duyan Veli, büyük bir stres altındadır. Zira bu gerçeğin ortaya çıkması, Veli’nin sonu demektir. Diğer yanda Kadir ile Zeynep aşkı; tatlı kıskançlıklar, ilk kez söylenen güzel sözler, yapılan sürprizlerle rüya gibi devam etmektedir. Zeynep’in en büyük sürprizi ise, Kadir’in ne tepki vereceğini bilmeden Asiye ile onu yan yana getirmek olur. Kerem ise, tam da Cemre ile aralarını düzeltmeye başlamışken, birden kendini Demir ve Yakup’un kurduğu büyük kumpasın ortasında bulur. Kadir’in gücünü sınayan Cansız planını yapar, kararını verir. Kadir’i ölüme adım adım gönderecektir. Kadir’in yaşadığı her gün, ölümün soğuk yüzünü gören Veli’nin ise bu kadar beklemeye tahammülü yoktur. Veli, şeytani bir plan yapar ve Kadir ile Cansız’ı birbirlerinin önüne atar. Kıyametin kopması artık çok yakındır.

Senaryo : Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen​ : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen
Dizi Müzikleri: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder