Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi daha başlamadan büyük bir sorunu kucağında bulundu!

Çarpışma dizisi daha başlamadan büyük bir sorunu kucağında bulundu!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında 22 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın başrollerini paylaştığı Çarpaşma dizisi, büyük merakla bekleniyor. Özellikle uzun süredir ekrandan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hayranları dizi için adeta gün sayıyor.

Böyle bir ortamda Çarpışma dizisiyle ilgili ortaya çıkan Efecan Şenolsun sorunu rahatsızlık boyutunda… Elit İşcan’ın Yaşamayanlar dizi setinde rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından tacize uğradığı iddiası ile ilgili gelişmeler Çarpışma dizisini de etkiler pozisyonda…

Ay Yapım konu ile ilgili açıklama yaparak hukuki sürece göre karar vereceğini duyurdu. Efecan Şenolsun da Çarpışma dizisinin bu durumdan zarar görmemesi için hukuki bir süreç başlarsa gereğini yapacağını söyledi.

İşte konuyla ilgili yaşananların detayı ve Efecan Şenolsun’un son açıklaması…

AY YAPIM’DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Ay Yapım, Efecan Şenolsun ile ilgili olarak “Soruşturma süreci başlamış bulunan olayda, eğer savcılık makamı bir dava açılması yönünde karar verir ise, oyuncu Efecan Şenolsun ile yollarımızı ayırıp, senaryomuzdaki karaktere başka bir oyuncu ile devam edeceğiz.” demişti.

EFECAN ŞENOLSUN’DAN YENİ AÇIKLAMA

Çarpışma dizisi daha başlamadan büyük bir sorunu kucağında bulundu! 7

Hakkında taciz iddiasıyla soruşturma açılan ünlü oyuncu Efecan Şenolsun, yeni bir basın açıklaması yaptı.

İşte Efecan Şenolsun’un o açıklaması;

5 Haziran 2018 tarihinde Yaşamayanlar setinde, yakın iki çalışma arkadaşı arasında geçen “sözlü” bir duruma istinaden “4 ay sonra” 5 Ekim 2018’de hakkımda savcılığa şikâyette bulunuldu.

25 Ekim 2018 tarihinde kamuoyu ile gerçeği saptıran tanımlar kullanılarak bazı iddialar paylaşıldı.

Bu iddialara dayanarak bir takım kişi ve kuruluşlar öncülüğünde, üstelik tanıklardan hatta yapım şirketinden bile bilgi alma gereği duymadan bir “sosyal medya kampanyası” başlatıldı.

Bu iddialar beni ve ailemi zan altında bırakan çok ciddi suçlamalar olduğu için hemen savcılığa başvurarak 6 Kasım 2018 tarihinde ifademi ve tanık listemi verdim.

Karşı taraf 1,5 aydır ifade başvurusu yapmamış, tanık listesi vermemiştir.

Onlarca set çalışanının gözü önünde yaşanan ve yapımcılar tarafından da ertesi gün bizzat kendisinden dinlenen konu ile ilgili, kamuoyu açıklamasında birçok gerçek dışı ve çelişkili ifade yer almaktadır. Kaldı ki set ekibi de kısa süre önce bir “kınama” açıklaması yapmıştır. Şu anda soruşturma aşaması olduğu için daha detaylı açıklama yapamıyorum ve yargı üzerinden ilerlemeyi doğru buluyorum.

Eğer konu “dava”ya intikal eder ise bende “kişi ve kuruluşlara karşı” vereceğim hukuksal mücadelede, Çarpışma projesinin adının dava sürecine dâhil olmaması için gerekeni yapmaya hazırım.

Şu anda konu soruşturma sürecindedir ve işime devam ediyorum.

Yasal hakları ve ailesi olan bir genç olarak kamuoyunun ve basının sosyal medya üzerinden “yargısız infaz” yapan kuruluşlara/kişilere itibar etmemesini diliyor, bu duruma karşı duyarlı ve vicdanlı olacaklarına inanıyorum.

Bilgilerinize saygı ile sunarım…

EFECAN ŞENOLSUN