Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi ekranın yeni fenomeni olacak! Son tanıtıma yorum yağıyor!

Çarpışma dizisi ekranın yeni fenomeni olacak! Son tanıtıma yorum yağıyor!

tarafından zk zk

Merakla beklenen dizi Çarpışma için geri sayım başladı. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının sabırsızlıkla bekledikleri Çarpışma dizisi, Perşembe akşamlarına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

Sosyal medyada şimdiden diziyle ilgili pek çok yorum yapılmakta. Son yayınlanan tanıtımla birlikte izleyicilerden ‘Yeni bir fenomen dizi geliyor’ yorumlarıyla İçerde ve Çukur dizilerine benzetilmekte.

Ay Yapım imzalı dizi, bu perşembe Show TV’de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yayını öncesinde bir tanıtım daha ekrana getirildi.

Çarpışma dizisi ekranın yeni fenomeni olacak! Son tanıtıma yorum yağıyor! 7

Kadir’in (Kıvanç Tatlıtuğ) tam merkezinde yer aldığı, Zeynep’in (Elçin Sangu) ve Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) tehdit altında olduğu, Veli’nin (Onur Saylak) tehlikeli yüzünün ortaya çıktığı,Kerem’in (Alperen Duymaz) yaşadığı çıkmazın merak uyandırdığı tanıtımlarıyla adından söz ettiren ‘Çarpışma’nın son tanıtımında aksiyon sahnelerinin yanı sıra, duygu dolu anlar izleyicileri derinden etkiledi.

Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz’ın paylaştıkları ‘Çarpışma’, Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.