Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinin Kadir Adalı’sı Kıvanç Tatlıtuğ’dan ders gibi sözler!

Çarpışma dizisinin Kadir Adalı’sı Kıvanç Tatlıtuğ’dan ders gibi sözler!

tarafından ker_def

Dizideki oyunculuk performansıyla takdir toplayan Tatlıtuğ, kendisini de ne kadar geliştirdiğini sergilemekte.

Oyunculuk serüveninin asla bitmeyen bir yolculuk olduğunu anlatan Tatlıtuğ, marka konferansında konuşmacı olarak yer aldı.

Oyunculuğun kendisi için sonu gelmeyecek bir yolculuk olduğuna değinen Tatlıtuğ, “Oyunculuk serüveni tamamen insanın kendini keşfetme serüveni ve bu keşif, hiçbir zaman bitmeyecek bir keşiftir” diye konuştu.

Oyunculuğa ilk başladığında başarılı olmayı hedef olarak kendisine belirlediğini anlatan Tatlıtuğ, “İlk yaptığım işlere bakıyorum. Zamanında 15 yıl önce yaptığım diziler… İşin başındayken bir tek şey istemişim, o da tamamen başarılı olmak. Zamanla da bunun altının boş olduğunu görmeye başladım. Tabii bu çok kişisel bir şey” diye konuştu.

Samimiyetin kendisi için çok önemli olduğunu anlatan Tatlıtuğ, ne yaparsa yapsın hep samimi olmaya özen gösterdiğini belirtti.

Çarpışma dizisinin Kadir Adalı'sı Kıvanç Tatlıtuğ'dan ders gibi sözler! 7

Samimiyetin kendisi için olmazsa olamaz koşul haline geldiğine değinen oyuncu, “Son yıllarda da hep bu şekilde hareket ettim. O yüzden üretmeye ve samimi olmaya devam. Bunun da sonu yok” açıklamasında bulundu.