Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı!

Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun uzun bir aradan sonra ekrana döndüğü Çarpışma dizisi, ilk bölümüyle büyük beğeni kazandı.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kadir Adalı, polis memuru olmasının yanı sıra bir takımın da amigosuydu. Karısını ve kızını ilk kez bir maça götürmenin heyecanını yaşıyordu ama korkunç bir olayla hayatı değişti.

Maç sırasında statta yapılan terör saldırısında karısını ve kızını kaybettiği sahnede, Tatlıtuğ’un oyunculuğuna övgüler yağdı!

Uzun süredir bu kadar gerçekçi bir sahne ve oyunculuk görmediklerini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, sosyal medyayı salladı.

Dizinin ilk bölüm finalinde yaşanan 4 arabanın çarpıştığı anlar ise heyecanı doruğa çıkardı.

Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 16

Elçin Sangu’nun oynadığı Zeynep’in kızının kaçırılması ve çalıştığı bankadan çaldığı parayı kızına götürdüğü anlarda, karısını ve kızını kaybettikten sonra bunalıma giren Kadir’in tam kendisini öldürmek üzereyken gelen anonsla peşine düştüğü araç, Zeynep’in aracıydı.

Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Cemre, evine giren ve tam çıkmak üzereyken karşılaştığı Alperen Duymaz’ın oynadığı Kerem tarafından yanlışlıkla bıçaklandı.

Cemre, arabasına binip hastaneye gitmeye çalışırken, onu bıçakladıktan sonra vicdan azabı çeken ve geri dönen Kerem’in arabasıyla son hız çarpıştı. Üstelik bu çarpışma tam da Zeynep ve Kadir’in çarpışmasından bir kaç dakika sonra ve aynı yerde yaşandı.

Yeni bölümün merakla beklendiği dizi, sosyal medyayı adeta salladı. Yorumlar, mesajlar arka arkaya geldi.

Elçin Sangu’nun romantik komedi dizisinden sonra oynadığı role çok yakıştırılmasının yanı sıra uzun bir aradan sonra ekrana dönen Kıvanç Tatlıtuğ’un da oyunculuğuna övgüler yağıyor.

Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 17

Dizi hakkında genel bilgi:

Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi güçlü isimler yer alıyor.

Kadir’in (Kıvanç Tatlıtuğ) tam merkezinde yer aldığı, Zeynep’in (Elçin Sangu) ve Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) tehdit altında olduğu, Veli’nin (Onur Saylak) tehlikeli yüzünün ortaya çıktığı, Kerem’in (Alperen Duymaz) yaşadığı çıkmazın merak uyandırdığı tanıtımlarıyla adından söz ettiren ‘Çarpışma’nın son tanıtımında aksiyon sahnelerinin yanı sıra, duygu dolu anlar izleyicileri derinden etkiledi.

İşte dizinin çarpıcı anlarına ve oyuncularına gelen yorumlardan bazıları:

Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 18 Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 19Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 20 Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 21

Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 22 Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 23 Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 24 Çarpışma ilk bölümüyle resmen ekrana çarptı! 25