Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma’da büyük sır ortaya çıktı! Peki, Cansız’ı hangi oyuncu canlandıracak?

Çarpışma’da büyük sır ortaya çıktı! Peki, Cansız’ı hangi oyuncu canlandıracak?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin hakkında sürekli final dedikodusu çıkan ve yapım şirketi ile kanal yöneticileri tarafından yalanlanan dizisi ‘Çarpışma’ reyting sonuçları çok parlak olmasa da ekran yolculuğuna devam ediyor.

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde büyük bir sır ortaya çıkmıştı.

Dizide uzun zamandır adı geçen Veli’nin patronu Cansız’ın Kadir’in babası olduğunu öğrenmiştik.  Hatta, Kadir’in eşi ve kızını kaybettiği patlamanın da Cansız’ın işi olduğu anlaşılmıştı. Veli de, kendisinden istediği parayı vermek için son sahnede Cansız ile karşı karşıya gelmişti.

İzleyicilerin yüzünü göremediği Cansız’ın hangi oyuncu tarafından canlandırılacağı ise merak konusu oldu. Bazı izleyiciler Cansız için yeni bir oyuncu gelmeyeceği ve dizide Kadir’in amiri Haydar’ın Cansız çıkacağı yönünde tahminler yapıyor ancak Veli ile buluşma sahnesinde sadece yürüyüşünü gördüğümüz Cansız sanki daha uzun boylu birisi gibi duruyor. Yani, büyük ihtimalle usta oyuncu Erkan Can tarafından canlandırılan Haydar Müdür Cansız değil.

Bu nedenle Cansız karakteri için kadroya yeni bir oyuncu katılacak gibi görünüyor. Bu konuda izleyicinin gönlünden çeken isimler arasında ise; Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Musa Uzunlar gibi usta aktörler yer alıyor.

Cansız ile ilgili yeni gelişmeler ise yeni bölümlerde belli olacak.