Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma’nın yeni ismi Cansız hangi efsane karaktere benzetildi?

Çarpışma’nın yeni ismi Cansız hangi efsane karaktere benzetildi?

tarafından ker_def

Show TV’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi oyuncuların yer aldığı dizisi ‘Çarpışma’ dizisi bu akşam Cumhurbaşkanı Seçim Özel yayını nedeniyle ekrana gelmeyecek. Dizinin 14. bölümü 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak.

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde ise bir süredir adı geçen Cansız karakteri nihayet ortaya çıkmıştı.

Yaptığı yasa dışı işlere engel olduğu için Kadir’e kızgın olan ve Kadir’in eşiyle kızının ölümünden sorumlu olan Cansız, onun kendi oğlu olduğunu bilmeden final sahnesinde Kadir’in karşısına çıktı.

Bu buluşmaya Kadir’in annesi Asiye ve Veli de tanıklık etti. Kadir’e babasının kim olduğunu söylemek isteyen Asiye’yi Veli, “Kadir’e Cansız’ın kim olduğunu söylersen oğlun baba katili olur” diyerek engel oldu.

Bölümün ilk sahnelerinde de annesiyle buluşan Kadir, ona kendisini neden terk ettiğini sordu ama yaşadığı duygusal sarsıntıyla Asiye’nin açıklamasını dinlemedi. Asiye de daha önce karşılaştığı Zeynep’i bularak Kadir’i neden bıraktığı konusunda onunla dertleşti.

Çarpışma'nın yeni ismi Cansız hangi efsane karaktere benzetildi? 8

Kadir’in geçmiş hikayesi!

Burada geçmişe dair yeni sırlar da ortaya çıktı. İzleyici; Kadir’in bir abisinin olduğunu ve Cansız’ın peşinde olan adamların saldırısı sonucu öldüğünü, Kadir’in de abisinin öldüğü gün doğduğunu ve bir oğlunu kaybeden Asiye’nin diğer oğlunu da kaybetmemek için onu terk ettiğini öğrendi.

Bölümün final sahnesinde ise; Kadir ile Cansız karşı karşıya geldi. Kadir henüz karşısındaki adamın Cansız olduğunu anlamadı ama Kadir’in onu bulmasının Cansız’ın oyunu sayesinde olduğunu ve Kadir’i adım adım takip ettiğini öğrenmiş olduk.

Cansız’da Ramiz Dayı esintileri! 

Cansız’ın ortaya çıktığı sahne sosyal medyada da yankı uyandırdı. Bazı izleyiciler Ali Sürmeli’nin tavırlarını dizi tarihinin efsane dizilerinden ‘Ezel’deki Ramiz Dayı karakterine benzetti.

Boy farkı kimsenin aklına yatmadı!

Birçok izleyici ise; Kadir, Cansız ve Asiye arasındaki boy farkına takıldı. 1.87 boyundaki Kıvanç Tatlıtuğ’un anne-babası rolündeki oyuncuların ona göre kısa kaldığını düşünen izleyiciler bu durumun ekranda komik durduğunu belirterek “Kadir kime çekmiş acaba” şeklinde esprili yorumlarda bulundu.

Çarpışma'nın yeni ismi Cansız hangi efsane karaktere benzetildi? 9