Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk, Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı için hem iyi hem kötü mesaj!

Çatı Katı Aşk, Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı için hem iyi hem kötü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz aylarının 3 önemli romantik komedi dizisi birbirleri ile karşılaştırılmaya devam ediyor. Kanal D ekranında yayınlanan Çatı Katı Aşk senaryo bütünlüğü açısından diğer iki yapımdan çok daha önde. Ama reytinglerde de Sen Çal Kapımı dizisi çok başarılı oldu. Bay Yanlış ise sonradan yükseliş sergileyerek durumu düzeltti.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, yazlık 3 diziyi köşesinde yorumladı… Ünlü yazar, Çatı Katı Aşk’a olumlu baktığını belirtirken, Fox TV’nin iki dizisi için de pek olumlu düşünmediğini gösterdi.

Sina Koloğlu, Çatı Katı Aşk için şöyle yazdı: “Üç yazlık komedi arasında ‘Çatı Katı Aşk’, şimdilik bizde izleniyor. Diyorum çünkü bir süre sonra ne olacağı belli olmaz.”

Çatı Katı Aşk, Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı için hem iyi hem kötü mesaj! 8

Can Yaman ve Özgü Gürel’i başrolde buluşturan Bay Yanlış dizisi sosyal medyada olay yapıyor ama reytinge bunun yansıması o kadar da güçlü olmadı. Sina Koloğlu ise dizide uzayan sahnelere dikkat çekerek şöyle yazdı:

“Bay Yanlış sempatik bir giriş yaptı. Son bölüm için ev ahalisi, “Sahneler uzadıkça uzuyor bir türlü tekneden inip eve gidemediler” dedi.”

Çatı Katı Aşk, Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı için hem iyi hem kötü mesaj! 9

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in enerjisinin ve uyumlarının sonucu olarak 8’li reyting oranlarına yükselmesi Sen Çal Kapımı dizisini öne çıkarttı. Ancak Sina Koloğlu için dizide bir kasma hali var:

“Sen Çal Kapımı için Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasındaki durumlara bir türlü alışamadılar. Bir bıcır bıcırlık arıyorsun ya, bu çiftimizde yok. Daha çok kasma üzerine gidiyorlar.”