Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’nın yeni transferi İsmail Hacıoğlu’ndan anlaşmalı ayrılık!

Zümrüdüanka’nın yeni transferi İsmail Hacıoğlu’ndan anlaşmalı ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Geçtiğimiz sezon Çocuk dizisinde canlandırdığı Hasan performansı ile büyük takdir gören İsmail Hacıoğlu, hayranlarını adeta mest etmişti. Ünlü oyuncunun yeni sezondaki dizisinin Zümrüdüanka olduğu da geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

İş yaşamında başarılı bir dönem geçirmekte olan İsmail Hacıoğlu, özel yaşamında ise hayatının önemli kararlarından birisini verdi.Eşi Duygu Kumarki ile Cuma günü tek celsede boşanan oyuncu, hayatına artık farklı bir yolda devam edecek.

Adliyeye birlikte giden çift, 3 yaşındaki kızları Yemin için dostluklarını sürdürecek. Duygu Kumarki, “Karı koca olmaktan öte ve kızımızın mutluluğu bizim şahsi mutluluğumuzun çok üstünde öneme sahiptir” diyerek de bundan sonra kızları için arkadaşlıklarını sürdüreceklerini ifade etmişti.

Zümrüdüanka'nın yeni transferi İsmail Hacıoğlu'ndan anlaşmalı ayrılık! 7

İsmail Hacıoğlu ise önümüzdeki günlerde başlayacak olan Zümrüdüanka dizisinin setinde ekip ile bir araya gelecek. Dizinin 2.sezonu bu transferin ardından daha da bir merak ve heyecan ile bekleniyor. İsmail Hacıoğlu’nun dizinin imajını ve ilgiyi daha da yukarılara taşıması bekleniyor.