Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk dizisi için cesur karar!

Çatı Katı Aşk dizisi için cesur karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Çatı Katı Aşk, yaz ekranında yayınlanan diğer romantik komedi yapımları Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı’ya göre daha düşük reytingler alıyor.

Perşembe ekşamları yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk’ta Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Duru ve Yiğit Kirazcı başrolleri paylaşıyor. Dizinin 5. yeni bölümü 6 Ağustos Perşembe günü ekrana gelecek. Yani Fox TV’nin geçtiğimiz Cuma Bay Yanlış’ı ve Çarşamba günü için de Sen Çal Kapımı dizilerini yayınlamama kararından sonra Çatı Katı Aşk’ın ekrana gelecek olması sevindirdi.

Düşen reytingler, bayram dolayısı ile ekrandan kaçan televizyon izleyicileri ve düşük seyreden reklam gelirlerine rağmen Çatı Katı Aşk için riski göze alan Kanal D, yayın kararı verdi.

Bu kararın ardından da Çatı Katı Aşk dizisinin 5. bölüm fragmanı sosyal mecralardan paylaşıldı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte fragman ve özet:

Ayşen’e görücü geleceğini öğrenen Ateş büyük şaşkınlık yaşıyor!

Saadet Hanım, Ateş ve Yasemin’in çatı katındaki hayatlarından rahatsız olmaya devam ediyordur. Oğlu Celal’i her fırsatta doldurmayı da başarıyordur. Çatı katının kiracılarından, Yılmaz Ailesinin çektiği eziyeti sonlandırmak isteyen Saadet Hanım evlilik kozunu ortaya atar.

Ayşen ya da Demir evlenirse çatı katında yaşayacaktır ve böylelikle de kiracı derdinden kurtulacaklardır. Bu haber gençler arasında yayılmaya başlar. Özellikle Ateş, Ayşen’e görücü geleceğini öğrenince yıkılır. En büyük tepkiyi ise, Demir gösterir.

Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle 6 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’da Kanal D’de!