Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine ikinci İstanbullu Gelin dopingi

Kırmızı Oda dizisine ikinci İstanbullu Gelin dopingi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan Kırmızı Oda dizisi, Doğduğun Ev Kaderindir ile birlikte reyting yarışında yer alacak. İki dizi ile yeni sezonda büyük beklenti içindeki tv8, Kırmızı Oda için çok umutlu…

Binnur Kaya’nın başrolündeki dizinin hazırlanmasında İstanbullu Gelin dizisinde Adem’in terapi sahnelerine gösterilen yoğun ilginin katkısı var.  İstanbullu Gelin dizisinin en çok dikkat çeken, sosyal medyada yorumlar yağdırılan sahneleri Adem ile psikolog İdil Hanım’ın diyalogları olmuştu.

Tilbe Saran’ın oynadığı psikolog ile Fırat Tanış’ın oynadığı Adem karakterinin sahneleri öylesine gerçekçi yazılıyordu ki pek çok izleyici adeta ekran başında terapi aldıklarını söyleyerek bu sahneler yorum yağdırıyorlardı.

Şimdi İstanbullu Gelin’den bir önemli katkı daha var. İstanbullu Gelin’in Fikret Boran’ı Salih Bademci, Kırmızı Oda isimli diziye konuk oyuncu olarak katılacak.

Kırmızı Oda dizisine ikinci İstanbullu Gelin dopingi 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, 1 sezondur dizilere ara veren Salih Bademci’nin yanı sıra Evrim Alasya da dizinin konuk oyuncuları arasında bulunacak.

Kırmızı Oda dizisine ikinci İstanbullu Gelin dopingi 9

Evrim Alasya’yı izleyiciler Ihamurlar Altında dizisinde Sema, Gönülçelen’de Balçiçek, Benim Adım Gültepe’de Suna ve Güneşin Kızları’na Güneş Mertoğlu karakterleri ile hatırlayacaktır.

Kırmızı Oda dizisinde ise provalara devam ediliyor. Çekimlerin bu hafta başlaması bekleniyor.

Cem Karcı’nın yöneteceği dizide Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Ecem Uzun, Gülçin Kültür ve Halit Özgür Sarı önemli rolleri paylaşacak.

Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden ekrana uyarlanan Kırmızı Oda yeni sezonda tv8’de yayınlanacak.