Ana sayfa Sosyal Medya Çatı Katı Aşk dizisinde öpüşmek ve sarılmak şimdilik yok!

Çatı Katı Aşk dizisinde öpüşmek ve sarılmak şimdilik yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yotube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programına konuk olan Yiğit Kirazcı, yaz ekranına Çatı Katı Aşk isimli dizi ile dönüş yapıyor. Ünlü oyuncu, 2013 yılında Vicdan dizisiyle ekran kariyerine başlayan oyuncu, Güllerin Savaşı’nda Mert olarak dikkat çekti.

Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna Ertürk karakteri ile akıllara yazılan ve büyük popülerlik kazanan Yiğit Kirazcı, son dönemde hep kısa süren yapımlarda rol aldı. 2018 yılında 8.Gün dizisi ile başlayan kısa diziler döneminde Yüzleşme ve Hizmetçiler ile üzüntü yaşayan ünlü oyuncu, Çatı Katı Aşk ile bu dönemi kırmayı hedefliyor.

Dizinin Yeşilçam tadında bir mahalle komedisi olduğunu anlatan Yiğit Kirazcı, çekimlerin Göktürk’te bir platoda yapıldığını belirtti. Bir mantıcının oğlu Demir karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı, eğlenceli bir hikaye ile ekrana geleceklerini anlattı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizi setlerinde bir takım önlemler aldı. Peki Çatı Katı Aşk’ta durumlar nasıl? İşte bu konuda ünlü oyuncu detayları anlattı. Yiğit Kirazcı, setteki durumu şöyle özetledi:

“Ben öncelikle annemle, babamla yaşıyordum. 2 – 3 sokak ötede başka bir eve çıktım. Stüdyoya her girişte ateşiniz ölçülüyor. Sürekli ambulans duruyor. Her hangi bir çekim yerine gittiğimizde ambulans bekliyor. Normalde 3 kişilik ekip ise daha kısıtlı bir ekip ile sete çıkılıyor. Bizim mekanlar basık ya da karaklık değil. Sokak her yer açık, evler geniş, havalandırması var. Biz akşam çıktıktan sonra dezenfekte ediliyor. Sabah bir daha dezenfekte ediliyor. Arada dezenfekte var. Bir şekilde hayat devam ediyor. Sahne arasında biz de maske takıyoruz.”

Açık havada ise, sahne arasındaysa maske takmadığını anlatan oyuncu, tüm ekibin ise maske takmaya özen gösterdiğine değindi. Kirazcı, “Herkes için zor. Çocuk sevemez olduk. Taşıyıcı olabilirsin. Yaşlı insanlarla konuşamazsın, garipleşti her şey” dedi.

Senaryoda henüz pandemi nedeniyle nasıl önlemler alındığını fark edemediğini belirten Yiğit Kirazcı, öpüşme, sarılma gibi sahnelerin ilk bölüm senaryosunda olmadığını, diğer bölümlerin senaryosunu da bilmediğini ifade etti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz…