Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in ertelenen yeni projesinde her şey yoluna girdi!

Pınar Deniz’in ertelenen yeni projesinde her şey yoluna girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, İbrahim Selim ile Bu Gece isimli, youtube’da yayınlanan sohbet programının konuğu oldu. Oyuncu, 2,5 ay süren karantina sürecinin ardından Haziran ayı ile başlayan yeni normale inanmadığını söyledi. Maskeli olarak ilk sokağa çıktığında kendisini kötü hisseden Pınar Deniz, “Yeni normal diye bir şeyin olmasına inanmıyorum. İnanmak da istemiyorum, bilmiyorum. Çıktığında hani herkes maskeli ya, ben ilk çıktığımda çok kötü hissettim kendimi. Üzüldüm, anlamsızca. Bir şekilde bu yeni normale alışıyorsun” ifadelerini kullandı.

Pandemi nedeniyle anneannesinin vefat etmesi ile derin bir acı yaşayan oyuncu, kendisini kısa sürede toparladı. Karantina döneminde ertelenen sinema projesi nedeniyle üzülen oyuncu, normalleşme süreci ile birlikte sete çıktı. Filmin çekimlerine başladığını anlatan oyuncu, sette alınan önlemleri anlattı.

Pınar Deniz, şöyle konuştu: “Ben zaten bir film setine başladım. Orada gerçekten çok dikkat ediyorlar. Yeşil bölge var, kırmızı bölge var, mavi bölge var. Kırmızı bölgeye sadece oyuncular girebiliyor. Yeşil bölgeye sadece kameramanlar ve sanat grubu olabiliyor. İnsanları ne kadar az bir araya getirirsek, o kadar önlem alabiliriz diye düşünülüyor.”

Karantina döneminde odaklanmakta sorun yaşayan Pınar Deniz, film izleyemediğini ama kitap okuyabildiğini belirterek, bir de çok yemek yediği için kendi kendine şikayet etti.

Pınar Deniz, “Bir kere çok yemek yedim. Bir de uyku düzenim bozuldu. Kafam çok çalışıyor, onu durdurmak biraz zor. Yerine bir şey koyamayınca bir şeyler yiyordum. Sürekli kek tarifi bakıyordum. Spor yapmadım. İki, üç gün yoga yapacağım diyorsun ama 3 gün sonra o da gitti. Kitap okuyabildim. Filme odaklanamayıp, kitaba odaklandım” şeklinde konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: