Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da bir mucize! Hayal Köseoğlu’nun reddettiği proje yayından kalktı!

Mucize Doktor’da bir mucize! Hayal Köseoğlu’nun reddettiği proje yayından kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programına konuk olan Hayal Köseoğlu, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu, diziden ilk teklif geldiği zaman ne hissettiği ile ilgili soruyu yanıtladı. Ünlü oyuncu, başrolde otozimli bir karakterin olduğunu görünce bunun ciddi bir risk olduğunu düşünmüş.

Hayal Köseoğlu, projeyi neden kabul ettiğini anlattı. Okuduğu zaman senaryonun çok hızlı aktığını anlatan oyuncu, daha önce The Good Doctor isimli orijinal yapımı izlediğini anlattı. Hayal Köseoğlu, “Ben büyük bir risk olduğunu düşündüm aslında. Otizimli bir karakterin başrolde olduğu, bildiğimiz senaryo matematiklerinin dışında bir şey. Türkiye’de nasıl karşılanır bilemedim” dedi.

Ali Vefa karakterine ilk olarak ön yargı ile bakan Hayal Köseoğlu, dizinin Türkiye şartlarında tutmasını zor gördüğünü ilk kez anlattı. Oyuncu, “Ama bir şey çekti. O oluyor gerçekten. Eğer iç güdünü dinlersen, dinlemeyi öğrenirsen sana doğru yolu her zaman gösteriyor” diyerek, aslında aklını değil iç güdülerini düşünerek projeden gelen teklifi kabul etti.

Önünde iki tane iş olduğunu, bir tanesinin garanti bir proje olduğunu ve uzun süre devam edebilecek bir yapım olduğunu anlatan Hayal Köseoğlu, bu proje yerine riskli olarak gördüğü Mucize Doktor’u tercih etti.

Oyuncu, neden Mucize Doktor’u kabul ettiğini şu sözlerle anlattı: “Gerçekten bilgece düşündüm. Diğeri mantıken çok daha uygun. Burada bir şey beni çok heyecanlandırıyor. Böyle içim harekete geçiyor. dedim ki, bu. Çünkü diğeri beni bir tür karamsarlık, negatif bir enerji yaratıyor. Diğerine baktığımda heyecan yaratıyor. Hakikaten risk. Doktor dizileri geri döndü ama, uzun süredir doktor dizisi yapılmıyordu. İzlediğimiz şeylere hiç benzemeyen, bambaşka bir senaryo. Tabii ki yenilik bazen çekebilir insanları. Bazen ite de bilir. Çok riskli bir işti. Onu seçtikten sonra, birkaç ay sonra çok garanti diye baktığım iş yayından kaldırıldı. Çok enteresan bir şekilde ve ben burada çok mutlu oldum, kendimi buldum. Rol arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Hiçbir zaman ayaklarım geri geri gitmedi.”

Hayal Köseoğlu’nun garanti olarak gördüğü birkaç ay sonra yayından kaldırılan projenin hangisi olduğu merak edildi. Ancak ünlü oyuncu bu dizinin ismini açıklamadı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz…