Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinde reyting kötü, sıralama iyi!

Çatı Katı Aşk dizisinde reyting kötü, sıralama iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyonda genel bir izlenme düşüklüğü yaz ayları için normaldir. Ancak Kanal D gibi bir kanalın Eylül ayı başladıktan sonra reytingleri düşüş trendinde olan bir yapımı taşıması zordur…

Çatı Katı Aşk dizisi, 5.yeni bölümü ile 6 Ağustos Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın başrolünde yer aldığı dizinin reytinglerinin düşük gelmeye devam etmesi ciddi bir sorun teşkil etmeye başladı.

Çatı Katı Aşk, her ne kadar Ağustos ayında ve belki de Eylül’ün ilk iki haftasında idare edebilir pozisyonda olsa bile, Kanal D’nin kış sezonu başladığı zaman dizi hakkında karar vermesi şart.

Çatı Katı Aşk’ın 5. bölümü totalde 3,72, AB’de 3,54 ve ABC1’de 3,70 reyting elde etti. Sıralamada ise total ikinci sırada olan dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise 3. durumda. Sıralama olarak dizi iyi bir performans sergilese de, reytingler noktasında daha iyi olması beklenirdi…

3 kategoride de birincilik elde eden MasterChef Türkiye totalde 5.41, AB’de 7.60 ve ABC1’de 7,63 reyting oranları elde etti.

Çatı Katı Aşk bir yazlık dizi olarak Kanal D’de hoş bir seda bıraktı… İyi bir izleyici grubu elde etti. Ancak kış sezonu da yaklaşıyor ve bu reyting oranları yeterli gelmeyecektir.

Şayet dizi Ağustos ayında bir atak yapmaz, Eylül ayında benzer reytinglerle devam eder ise Kanal D için final mi, devam mı kararının verilmesi şart olacak.

6 Ağustos Perşembe ilk 10 program listesi:

Çatı Katı Aşk dizisinde reyting kötü, sıralama iyi! 7