Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinin Ateş Avcı’sı nasıl bir karakter? Furkan Andıç çok şaşırttı!

Çatı Katı Aşk dizisinin Ateş Avcı’sı nasıl bir karakter? Furkan Andıç çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mia yapım tarafından hazırlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisi, bir Yeşilçam hikayesi olarak sunuluyor. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizi eğlenceli hikayesi ile yaz ekranını ısıtacak.

Sımsıcak bir aile hikayesi olan dizide Ezgi Şenler ile Furkan Andıç, partner oldu. İki ünlü oyuncu karakterleri üzerinden aşk yaşayacak. Ezgi Şenler Ayşen, Furkan Andıç ise Ateş Avcı olarak ekrana geliyor. Peki Furkan Andıç’ın canlandırdığı Ateş Avcı nasıl bir karakter?

Furkan Andıç, Yeşilçam hikayelerini çok seven birisi. İzleyicilere de güzel bir ailesi hikayesi izleteceklerini anlattı. Yeşilçam dokusunun yer alacağı Çatı Katı Aşk dizisindeki Ateş Avcı hakkında ünlü oyuncu şu açıklamayı yaptı:

“Ben Ateş Avcı karakterini canlandıracağım. Bir baba sevgisi görmemiş bir çocuk. Halası tarafından çok şımartılmış, şeytan tüyü olan, eğlenceli, enerjik bir karakter. Daha önce oynadığım romantik komedi karakterlerinden daha farklı. Öncelikle patron değil. Bu benim açımdan iyi.”