Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk’ın Ayşen’i Ezgi Şenler rakip dizilere taş attı!

Çatı Katı Aşk’ın Ayşen’i Ezgi Şenler rakip dizilere taş attı!

tarafından ker_def

Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in Çatı Katı Aşk dizisinde partner olduğu ortaya çıkınca herkes şaşırmıştı. Kimse böyle bir eşleşmenin nasıl sonuç vereceğine yönelik bir tahmin yapamadı.Dizi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile başladı ve görüldü dü gayet iyi bir seçim yapılmış. Ezgi Şenler, dizi başlamadan önce eleştirilirken, dizi başladıktan sonra ise övgüler aldı.

Posta gazetesine açıklamalarda bulunan genç oyuncu, ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyledi.İddialı olduklarını da belirten Şenler, bir anlamda rakip dizilere da taş atmış oldu. Oyuncu “Çünkü birçok diziye göre bizim dizimizi ayıran çok fazla faktör var. Sadece aşk izlemeyeceğiz. Arkadaşlığı, dostluğu ve en önemlisi sımsıcak bir aile hikayesini izleyeceğiz” diye konuştu.

Çatı Katı Aşk, diğer yaz dizilerine göre çok daha sağlam özelliklere sahip olsa da reytinglerinin düşük gelmesi üzücü oldu. 16 Temmuz Perşembe günü dizinin 2. bölümü ekrana gelecek ve sonuçlar da merakla bekleniyor.

Ezgi Şenler, canlandırdığı Ayşen karakterinin özelliklerini anlattı: “Ayşen hayalperest, iyi kalpli, herkesin yardımına koşan, ailesini asla üzmek istemeyen ve gururlu bir kız. Tatlılığı bir yana, bazı sert tavırları ve çok net kuralları var. Doğrularından şaşmıyor. Her zaman mahallenin göz bebeği olmuş ve ailesine çok bağlı.”

Ayşen karakteri ile benzer yanlarından bahseden oyuncu, “Ayşen’e hayat veren onu yaşatacak olan benim. Ama ondan farklı olarak benim onun kadar net kurallarım yoktur. Ben, yelkenleri çabuk suya indiren bir insanım. Ayşen’in dediğim dedik tarafı bana göre daha fazla sanırım” ifadesini kullandı.