Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Romantik komedilerin aranan ismi Furkan Andıç, gerçek hayatta romantik mi?

Romantik komedilerin aranan ismi Furkan Andıç, gerçek hayatta romantik mi?

tarafından ker_def

Furkan Andıç, artık romantik komedi dizileri denilince ilk akla gelen isimlerden birisi. Geçen sezon Her Yerde Sen isimli diziyle ekranda yer alan oyuncu, yaz ekranına ise Çatı Katı Aşk dizisi ile döndü. Dizide canlandırdığı Ateş karakteri ile çok sevilen oyuncu, tam da kendisine uyan bir rol bulmuş oldu.

Birçok hayranı ise ünlü oyuncunun romantik birisi olup olmadığını merak ediyor. Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Furkan Andıç, bu konuda önemli bilgiler verdi. Oyuncu, sürekli romantikliğin sıkıcı olacağını belirterek, gerçekçi bir söylemde bulundu.

İşte Furkan Andıç’ın “Romantik misiniz?” sorusuna verdiği yanıt: “Romantizm çok göreceli ve değişken bir karakter yapısı. Bence yoğun duyguların ön plana alınarak kişinin davranışlarında irrasyonellikler oluşmasıdır. O an duyguların yarattığı motivasyonlarla hareketlerimiz, davranışlarımız şekilleniyor. Ama bu ne kadar sürdürülebilir? Ben bazen romantiğim, bazen gerçekten değilim. Bence herkes öyle. Sürekli romantik olan biri bazen sıkıcı gelebiliyor karşısındaki insana. Bir zaman sonra, samimiyetini bile yitirebilir romantizm. Gerçek olan bunun dengesi. Ben de onu korumaya çalışıyorum.”

İkinci şanslarla ilgili bir soruyu da yanıtlayan oyuncu, insanın ikinci şansı kendisine verdiğini düşünüyor. Furkan Andıç, bunun tekrar güvenip güvenmeme kumarı olduğunu da ifade etti. Ünlü oyuncu ikinci şanslar için şu değerlendirmeyi yaptı: ” Bazen tutar bazen tutmaz. İnsanlar benimle kolay kolay ikinci şansı isteyecek duruma düşmüyor bence. Olabildiğince empati kurup, karşımdakini anlayıp, uzlaşmacı davranmaya özen gösteriyorum. İplerin kopma noktasını çok görmüyoruz. Açıkçası hatırlamıyorum en son ne zaman yaptım bunu.”