Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk’ta Ezgi Şenler herkesi fena halde yanılttı!

Çatı Katı Aşk’ta Ezgi Şenler herkesi fena halde yanılttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle ilk bölümü ile buluşan Çatı Katı Aşk dizisinde Ezgi Şenler’in Furkan Andıç ile partner olması büyük şaşkınlık yaşatmıştı. Birçok kişi dizide Nilay Deniz ile Furkan Andıç’ın çok daha uyumlu olacaklarına yönelik yorumlar yaptı. Ancak dizi başlayınca görüldü ki, tüm bu eleştiriler Ezgi Şenler adına bir haksızlık…

Furkan Andıç ile Ezgi Şenler gayet de iyi uyum sağladıkarını ortaya koydular. Şenler, rolün hakkını verebileceğini de daha ilk bölümden gösterdi. Posta gazetesine konuşan ünlü oyuncu, Ayşen karakterinin ilk başrolü olduğunu anlattı.

Oyuncu, ekibi çok seviyor ve sette de çok şey öğreniyor. Ezgin Şenler için, Çatı Katı Aşk dizisi kariyeri açısından bir sıçrama tahtası gibi…

Şenler, ilk başrolünde yer almanın heyecanını yaşadığını belirterek şunları söyledi: “Diğer işlerim de çok özel ama bu benim ilk başrolüm ve canlandırdığım karaktere aşığım. Onunla uyuyorum, onunla kalkıyorum. Ekibi çok seviyorum. Yapımcımızı, yönetmenimizi ve oyuncu arkadaşlarımı çok seviyorum. Çok fazla şey öğreniyorum… Kendimde gizlenmiş duygular keşfettim. Onları açığa çıkarabilmek, yeni duygular keşfetmek şahane bir his. Şansımız bol olsun…”

Dizi ile birlikte ekrana sıcak bir başlangıç yapan ekip, ilk bölümün reytinglerinin düşük olması nedeniyle üzülmüştü. Ezgi Şenler, Çatı Katı Aşk dizisinin önemini ise şu sözlerle ifade etti:

“Yeşilçam tadında, unuttuğumuz mahalle hayatını bize tekrar hatırlatacak, içinde sımsıkı aile bağları olan samimi bir hikaye bekliyor seyirciyi. Aşkı anlatan ve aşkın beraberinde getirdiği yalanla çevrili tatlı bir hikayemiz var.”