Ana sayfa Güncel Haberler Furkan Andıç’ın hayatında son dönemde yaptığı en iyi hamle!

Furkan Andıç’ın hayatında son dönemde yaptığı en iyi hamle!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Furkan Andıç, Çatı Katı Aşk dizisiyle ekrana geri dönüş yaptı. Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan oyuncu, pandemi nedeniyle korku yaşayan birçok oynucuya nazaran bu dönemde çalışmaya karar verdi.Bunun zorlu bir süreç olduğunu belirten Furkan Andıç, karantina sürecini şehir dışında geçirdi.Bu dönemin de kendisine çok iyi geldiğini belirtti.

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Ben daha koronanın ilk vakaları olmaya başladığında İstanbul’dan kaçtım. Yaptığım en iyi hamleydi bence. Uzak ve sessiz kalmak, pandeminin yaşattığı o korku dünyasından bir süre de olsa kaçmamı sağladı” açıklamasında bulundu.

Hayat geri döndüğünü ve mutlu olduğunu anlatan genç oyuncu, herkesin kendisi ile baş başa kaldığı bu dönemin iyi geldiği düşüncesinde. Hayatın devam ettiğini ve setlere döndüğünü de anlatan oyuncu, karantina sürecini pozitife çeviren isimler arasında yer alıyor.

Furkan Andıç, bu süreç hakkında şöyle konuştu: “Haberlerden, insanlardan, kaostan uzak tutmaya çalıştım kendimi. Birçoğumuz gibi ben de kendimle kalma fırsatını değerlendirmeye çalıştım. Daha çok soru sordum, daha çok dinledim kendimi. Hayata karışma konusunda tedbirlerimi de çok disiplinli bir şekilde uyguladım. O özelliğimi annemden almış olabilirim. Birçok arkadaşım bunu paranoya derecesinde deneyimledi. Ama tabii ki ben de damacanayla duş aldım defalarca!”