Ana sayfa Sosyal Medya Çatışmalar ve büyük sırlarla dolu Yazgı dizisi, Erkan Meriç hayranları arasında heyecan yarattı!

Çatışmalar ve büyük sırlarla dolu Yazgı dizisi, Erkan Meriç hayranları arasında heyecan yarattı!

tarafından ker_def

Yakında hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan günlük dizi “Yazgı”nın fragmanları büyük ilgi çekti. Erkan Meriç hayranları yeni dönemde oyuncunun yeniden günlük bir diziye dönüş yapmasından memnun.

Adını Sen Koy isimli günlük dizide Hazal Subaşı ile birlikte parlayan Erkan Meriç, uzun süredir ekranlarda farklı rollerle yer alan bir oyuncu. Beyaz Karanfil isimli diziyle 2012 yılında setlerde görmeye başladığımız oyuncu, Adını Sen Koy dizisi dışında ise Savaşçı ve Gülümse Kaderine isimli yapımlarda rol aldı. Yeni sezonda Yazgı isimli dizide yer alacak olan oyuncunun hayranları sosyal medya paylaşımları ile büyük destek veriyor.

Çatışmalar ve büyük sırlarla dolu Yazgı dizisi, Erkan Meriç hayranları arasında heyecan yarattı! 7

Karakterler arasındaki çatışmaların ve açığa çıkan sırların işleneceği “Yazgı” geçmişimizden ve ailemizden birçok izi taşıyacak.

Dizinin ne zaman başlayacağı henüz duyurulmadı ama etkili bir hikayesinin yanı sıra güçlü bir oyuncu kadrosu da bir araya getirildi.

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği, başrollerini Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün paylaştığı, dizinin yönetmenliğini Hakan Şahin ile Filiz Polat Turan üstlendi. Dizinin, senaristliğini ise Yaşar Aksu, İbrahim Güler, Melek Ordu, Erdal Bektaş, Pınar Ordu, Evren E. Ulucan, Tolga Küçük, Gülseren Aydın ve Ali Göğebakan yapıyor.

Yazgı dizisinin diğer oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Alper Türedi, Elvan Boran, Buket Dereoğlu, Numan Çakır, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtuluş Oktar, Hülya Diken, Ceren Yavuz, Halil İbrahim Yılmaz, Melih Özkaya, Zeynep Utku, Denisa Gültekin, Yasemin Nur Öztürk ve Cemal Gönen.

“Yazgı” yakında hafta içi her gün TV8’de izleyicilerle buluşacak.