Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam gümbür gümbür geliyor! Kusursuz Kiracı, Baba ve Üç Kız Kardeş için tehlike büyük!

Ben Bu Cihana Sığmazam gümbür gümbür geliyor! Kusursuz Kiracı, Baba ve Üç Kız Kardeş için tehlike büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı rekabetinde dizi hayranları hangi yapımı izleyeceklerini seçme konusunda bir hayli zorlanacak gibi gözüküyor. Özellikle de 20 Eylül Salı akşamı hem Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi atv ekranında başlayacak hem de Baba dizisi Show TV ekranına geri dönecek.

Geçtiğimiz hafta Üç Kız Kardeş dizisi iyi bir başlangıç yaparak ikinci sezonda yine hayranlarını etkilemişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş’in ilk sezondaki büyük başarısının yanı sıra, Baba dizisi ise geçen sezon tam da bekleneni karşılamamış ama yine de etkili bir izleyici kitlesini kendisine bağlamayı başarmıştı.

Fox TV, bu sezon başında Kusursuz Kiracı dizisini erken yayınlayarak avantaj sağlamak istese de dizinin reytingleri ortalamanın üzerine çıkamadı. Ayrıca TRT1 ekranlarında da birçok izleyicinin keyifli seyrettiği Balkan Ninnisi dizisi de yine salı rekabetine renk katmaya devam ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam gümbür gümbür geliyor! Kusursuz Kiracı, Baba ve Üç Kız Kardeş için tehlike büyük! 8

Birbirinden farklı 5 dizinin 20 Eylül Salı akşamı ekrana geleceğini ve Ben Bu Cihana Sığmazam isimli aksiyon dizisinin de büyük heyecanla beklendiğini hatırlatalım. Oktay Kaynarca’nın hem yapımcısı olduğu hem de başrolünde yer aldığı diziden beklentiler çok büyük. Özellikle de Oktay Kaynarca’nın 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra yeniden ekrana dönecek olması hayranlarını heyecanlandırıyor.

Baba dizisi ise 7 yeni oyuncunun katılımı ve değiştirilen hikayesi ile ekranda yine farkını sergileyecek gibi gözüküyor. Tolga Sarıtaş hayranlarının ikinci sezondan daha umutlu olduğunu belirtebiliriz. Show TV ekranlarında Haluk Bilginer’in yanı sıra Levent Ülgen gibi usta bir oyuncuyu daha izleyecek olmak da Baba dizisi için önemli bir artı olarak görülüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam gümbür gümbür geliyor! Kusursuz Kiracı, Baba ve Üç Kız Kardeş için tehlike büyük! 9

Sonuç olarak, salı akşamları rekabette çok önemli gelişmeler yaşanacak. Birbirinden iddialı dizilerin yarışında kim öne çıkacak, kim geri düşecek? Bu sorunun yanıtı merak edilirken, dizi hayranları ise birbirinden kaliteli ve farklı yapımları izleyecek olduğu için şanslı.

Özellikle Kusursuz Kiracı dizisinin reyting durumu biraz sıkıntılı gözüküyor. Üç Kız Kardeş, kendi izleyicilerini korumayı başaracaktır. Baba dizisinin yenilenen ikinci sezonu yeni bir heyecan yarattı. Balkan Ninnisi dizisinin zaten kendi kitlesi var.

En büyük bilinmezlik ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ekranda nasıl performans göstereceği konusu. Birçok kişi dizinin çok iyi bir açılış yapacağını tahmin ediyor. Şayet Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisi Oktay Kaynarca’ya vefa sergiler ise bu dizi sezonun en çok izlenen yapımlarından birisi olmaya aday gözüküyor.